Workshops

GOEDE SOLLICITATIEBRIEF SCHRIJVEN

Solliciteren is een vak. Het begint met het zoeken naar een voor jou geschikte functie in de krant of op de vacaturesites. Indien je een geschikte functie hebt gevonden, moet je vaak een sollicitatiebrief schrijven met daarin een motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent. In een goede sollicitatiebrief geef je aan welke eisen de functie stelt en welke kwalificaties jij daar voor hebt. Het klinkt makkelijk, maar de praktijk is weerbarstiger. Wij helpen u met het schrijven van goed op maat gesneden sollicitatiebrieven. Voor € 150,= inclusief BTW ondersteunen wij u bij 5 sollicitatiebrieven. 

Neem contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093 


OPSTELLEN GOEDE CV

Solliciteren naar de functie van je dromen of voor gewoon een goede baan, begint met het opstellen van een duidelijke CV. Je CV moet het visitekaartje zijn om je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. De grootste kans om uitgenodigd te worden, is een duidelijk opgestelde CV tezamen met een goede sollicitatiebrief. Daar wij vele duizenden CV’s voorbij hebben zien komen, weten wij welke CV goed aanslaat. Wij helpen je een goede CV te maken. Voor € 70,= inclusief BTW stellen wij een op maat gemaakte CV op die je voor alle functies kunt gebruiken. 

Neem contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093 


SOLLICITATIETRAINING

Je hebt een goede sollicitatiebrief met een duidelijke CV naar een bedrijf gestuurd en nu word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In deze tijd ben je vaak niet de enige die uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek. Hoe kan jij er nu voor zorgen dat de keuze op jou valt en niet op die andere kandidaat. Wij geven je in een ochtend veel tips, zoals:

  • Hoe bereid ik me voor op het gesprek; 
  • Hoe moet ik me presenteren; 
  • Welke vragen kunnen gesteld worden; 
  • Welke antwoorden geef ik; 
  • Wat vertel ik en hoe breng ik bepaalde zaken naar voren. 

Daarnaast oefenen we een aantal veel voorkomende situaties. De kosten voor deze cursus bedraagt € 300,= inclusief BTW.

Neem contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093