Werving en selectie HRM - Vacatures

Arbo-Adviseur 20-24 uur (Vervuld)

Ben jij de drijvende en stimulerende kracht op het gebied van Arbo en wil jij 20-24 uur per week werken, dan zoeken wij jou voor deze vaste baan bij onze relatie in Steenwijk. Heb jij interesse in deze mooie functie, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl, dan nemen wij contact met jou op.

Lees meer...


HR Medewerker (Vervuld)

Wil jij als HR Medewerker de gehele personeelsadministratie verzorgen en ondersteunende werkzaamheden verrichten voor de HR Manager, dan hebben wij een mooie functie voor 24 uur per week voor je in Farmsum. Indien je interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl, dan nemen wij contact met jou op.

Lees meer...


P & O Adviseur Beetsterzwaag (Vervuld)

Zoek jij een brede HR functie binnen een groot zorgconcern? En wil jij deel uitmaken van een HR team dat zich blijft ontwikkelen? Dan hebben wij een mooie functie voor jou. Indien je interesse hebt, neem dan direct contact met ons op telefoonnummer 0512-5130393 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Senior HR Specialist (Vervuld)

Wil jij bij een internationaal bedrijf als HR Adviseur, potentieel HR Business Partner, werken, neem dan contact met ons op of stuur je cv naar ons toe. Telefoon 0512-513093

Lees meer...


HR Adviseur (Vervuld)

Wil jij een HR afdeling opzetten en wil je zowel operationeel bezig zijn als strategisch meedenken om de organisatie op HR gebied op een hoger plan te zetten, neem dan contact met ons op of je cv naar ons te mailen. fpkinfo@fpk.nl of 0512-513093. We horen graag van je.

Lees meer...


Medewerker Personeels- en Salarisadministratie (vervuld)

Ben een ervaren Salaris-en Personeelsadministrateur en zoek jij een vaste baan, mail dan je cv naar ons toe.

Lees meer...


P&O Adviseur Beetsterzwaag (Vervuld)

Ben jij een daadkrachtige en flexibele P&O adviseur en heb je affiniteit met de zorg, dan is dit een mooi functie voor jou. Neem contact met ons op.

Lees meer...


Hoofd P&O - ingevuld

Ben jij het Hoofd P&O die de afdeling een nieuwe boost geeft, en heb je een hands-on mentaliteit, neem dan contact met ons op.

Lees meer...


Accountmanager/Intercedent (Vervuld)

Wil jij meehelpen de organisatie verder uit te bouwen, neem dan contact met ons op. 

Lees meer...


Parttime Personeels- en Salarisadministrateur (Vervuld)

Heb jij ervaring met Personeels- en Salarisadministratie en wil jij de processen zoveel mogelijk  automatiseren en digitaliseren, dan hebben wij  een parttime baan voor je. Indien je interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl, dan nemen wij contact met jou op.

Lees meer...