Werving en selectie HRM - Vacatures

Senior HR Specialist (vacature staat nog open)

Wil jij bij een internationaal bedrijf als HR Adviseur, potentieel HR Business Partner, werken, neem dan contact met ons op of stuur je cv naar ons toe. Telefoon 0512-513093

Lees meer...


HR Adviseur (Je kunt nog solliciteren)

Ben jij de HR Adviseur die een HR afdeling wil opzetten en vormgeven, maar ook het operationele werk niet schuwt, dan hebben wij een mooie baan voor je. Neem contact met ons op door je cv naar ons te mailen. We zien je reactie graag tegemoet


Lees meer...


Talentscout

Ben jij een ervaren Recruiter/Talentscout met een passie voor ontwikkeling van medewerkers en in staat goed te organiseren, te luisteren en te adviseren? Zie jij jezelf als vormgever van de Academy van onze relatie,  neem dan zo snel mogelijk contact met ons. 

Lees meer...


P&O Adviseur (vervuld)

Ben jij een stevige P&O Adviseur en heb je ervaring met cultuuromslagen en heb jij affiniteit met de zorg, dan is dit een mooie stevige functie voor jou.

Lees meer...


Medewerker Personeels- en Salarisadministratie (vervuld)

Ben een ervaren Salaris-en Personeelsadministrateur en zoek jij een vaste baan, mail dan je cv naar ons toe.

Lees meer...


P&O Adviseur Beetsterzwaag (Vervuld)

Ben jij een daadkrachtige en flexibele P&O adviseur en heb je affiniteit met de zorg, dan is dit een mooi functie voor jou. Neem contact met ons op.

Lees meer...


Hoofd P&O - ingevuld

Ben jij het Hoofd P&O die de afdeling een nieuwe boost geeft, en heb je een hands-on mentaliteit, neem dan contact met ons op.

Lees meer...


Accountmanager/Intercedent (Vervuld)

Wil jij meehelpen de organisatie verder uit te bouwen, neem dan contact met ons op. 

Lees meer...