Werving en selectie Finance - Vacatures

Administrateur/Assistent Controller

Ben jij een Financieel Specialist die in staat is het management en directie volledig op de hoogte te houden door middel van periodieke managementinformatie van het reilen en zeilen van de organisatie en ook hands-on is, dan hebben wij een interessante vacature voor je op Ameland. Indien je interesse hebt, neem dan contact met ons op door je cv naar ons te mailen, fpkinfo@fpk.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Lees meer...


Teamleider Administratie (kandidaten op gesprek)

Ben jij ondernemend, hands-on en heb jij kennis om de financiële administratie verder te ontwikkelen en wil jij een team van 5 Medewerkers aansturen, dan is dit een mooie nieuwe functie binnen een solide groeiend bedrijf in Drachten. Heb jij interesse in deze mooie baan met ontwikkelmogelijkheden, neem dan contact met ons op, Telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl .

.

Lees meer...


Administrateur (Financial Analyst)(Kandidaten op gesprek)

Onze relatie is onderdeel van een internationale organisatie met in Nederland 3 vestigingen. In Assen wordt de financiële administratie gedaan voor 2 vestigingen. De organisatie maakt een grote groei door en daarom zijn we op zoek naar een jonge enthousiaste Administrateur die wil doorgroeien naar een echte Financial.


Lees meer...


Salarisadministrateur(Vervuld)

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur en wil jij 18 uur per week werken, dan hebben wij een leuke functie bij een mooie organisatie in de gezondheidszorg. Indien jij interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe en wij nemen contact met je op fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Senior financieel adviseur (vervuld)

Heb jij ervaring  als Coördinator  Planning en Control en wil jij bij een dynamische gemeente gaan werken, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe fpkinfo@fpk.nl 

Lees meer...


Hoofd Financiën 19 uur/week (Vervuld)

Ben jij een Hoofd Financiën of ben jij het bijna en wil jij in het onderwijs werken en wil jij parttime werken, dan is dit een mooie functie voor jou. Indien je interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


CFO (Vervuld)

Ben je klaar voor een nieuwe uitdagende positie als Financial binnen een groeiend en succesvol wereldwijd bedrijf. Wil jij het bedrijf verder helpen kostenbewust bezig te zijn, gericht op winstontwikkeling, dan hebben wij een mooie functie voor je. Indien je interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl.

Lees meer...


Projectcontroller (Vervuld)

Ben jij een jonge (Project) Controller en wil jij verantwoordelijk zijn voor de financiële bewaking van de onderhanden ontwikkelingsprojecten, neem dan contact met ons op door je cv naar ons te mailen of te bellen telefoon 0512-513093.

Lees meer...


Projectadministrateur (Vervuld)

Ben jij een allround projectadministrateur die voor 16 uur per week de administratie wil voeren voor onze relatie en heb jij ervaring met Unit4, dan is dit een mooie baan voor je. Neem contact met ons op telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Salaris- / Personeelsadministrateur Bolsward (Vervuld)

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur die in een internationaal bedrijf  wil werken met een eigen bedrijfscao en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dan zoeken we jou voor deze functie voor 40 uur. Neem contact met ons op, tel 0512-513093. 

Lees meer...


Hoofd Financiële Administratie (Vervuld)

Ben jij die ervaren, enthousiaste, communicatief vaardige en krachtige leidinggevende voor de financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!. Neem contact met ons op.

Lees meer...


Personeels- en Salarisadministrateur(vervuld)

Ben jij een ervaren Personeels- en Salarisadministrateur die op korte termijn als spil in de organisatie zorgt voor de maandelijkse salarisverwerking met alle toebehoren en daarnaast de personeelsadministratie voor je rekening neemt. Dan hebben wij een mooie baan voorje bij een internationale organisatie in Emmen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op door je cv naar ons te mailen. 

Lees meer...


Financieel Manager/Business Controller (Vervuld)

Wil jij als (jonge) ervaren Business Controller bij een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf werken, dan hebben wij een mooie baan voor je. Neem contact met ons op of mail je cv naar ons toe. fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Medewerker Salarisadministratie (28 uur/wk) (Vervuld)

Ben jij een ervaren Medewerker Salarisadministratie en zoek jij een nieuwe baan  voor 28 uur per week, neem dan contact met ons op. Tel 0512-513093

Lees meer...


Medewerker Financiële Administratie (Vervuld)

Ben jij een ambitieuze Financiele starter met een HBO diploma, neem dan contact met ons op. We hebben een baan voor je bij een groeiend en dynamisch bedrijf.

Lees meer...


Financial Controller (Vervuld)

Ben jij een Financial Controller en heb jij internationale ervaring, neem dan contact met ons op

Lees meer...


Medewerker Salaris- Personeelsadministrateur (Vervuld)

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur  en ben joutoeaan een nieuwe stap, neem dan snel contact met ons op.

Lees meer...


Assistent Controller/Business Analist (Vervuld)

Ben jij een net afgestuurde WO/Masterstudent Financiele richting of heb je maximaal 2- 3 jaar werkervaring, dan zoeken wij je voor een vaste baan bij een internationaal  productiebedrijf in Oost Groningen waar je veel mag leren. Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093

Lees meer...


Controller Gezondheidszorg (ingevuld)

Heb jij ervaring als Business Controller in de gezondheidszorg en wil je stap maken, neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093


Lees meer...


Salarisadviseur/Administrateur (Vervuld)

Ben jij een salarisadministrateur pur sang en zou je graag een stapje verder gaan naar een adviserende rol, of werk je al een aantal jaren in een adviseren salarisrol? Heb jij kennis en ervaring met het voeren van een administratie met verschillende cao's? Ben jij iemand die graag een relatie beheerd met de klant? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer...


Assistent Controller (Vervuld)

Heb jij ervaring in de gezondheidszorg en wil je aan slag als Assistent Controller, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Lees meer...


Manufacturing Controller (vervuld)

De organisatie bestaat uit 4 business units in Nederland en houdt zich bezig met de productie, inkoop en verkoop van producten. De groep bestaat uit een holding, een verkoopmaatschappij en twee productievestigingen en Nederland. De Manufacturing Controller krijgt leiding van de Directeur Finance / CFO.

Lees meer...


Financieel Medewerker - (ingevuld)

Zie jij de kansen en mogelijkheden op de financiële administratie naar de toekomst toe en denk je graag mee over verbeteringen? Kortom, wil je meewerken aan het op een hoger plan tillen van de financiële administratie en de controlling, dan zoeken we jou!

Lees meer...


Assistent Controller / Business Analist (Vervuld)

Ben jij een net afgestuurde WO/Masterstudent Financiele richting of heb je maximaal 2- 3 jaar werkervaring, dan zoeken wij je voor een vaste baan bij een internationaal  productiebedrijf in Oost Groningen waar je veel mag leren. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093.

Lees meer...