Werving en selectie Finance - Vacatures

CFO

Ben je klaar voor een nieuwe uitdagende positie als Financial binnen een groeiend en succesvol wereldwijd bedrijf. Wil jij het bedrijf verder helpen kostenbewust bezig te zijn, gericht op winstontwikkeling, dan hebben wij een mooie functie voor je. Indien je interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl.

Lees meer...


Hoofd Financiën 50% (je kunt nog solliciteren)

Ben jij een ervaren Hoofd Financiën en heb jij ervaring in het onderwijs en wil jij parttime werken, dan is dit een mooie functie voor jou. Indien je interesse hebt in deze functie, neem dan contact met ons op telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Projectcontroller (Je kunt nog solliciteren)

Ben jij een jonge (Project) Controller en wil jij verantwoordelijk zijn voor de financiële bewaking van de onderhanden ontwikkelingsprojecten, neem dan contact met ons op door je cv naar ons te mailen of te bellen telefoon 0512-513093.

Lees meer...


Projectadministrateur (Vervuld)

Ben jij een allround projectadministrateur die voor 16 uur per week de administratie wil voeren voor onze relatie en heb jij ervaring met Unit4, dan is dit een mooie baan voor je. Neem contact met ons op telefoonnummer 0512-513093 of mail je cv naar ons toe, fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Salaris- / Personeelsadministrateur Bolsward (Vervuld)

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur die in een internationaal bedrijf  wil werken met een eigen bedrijfscao en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dan zoeken we jou voor deze functie voor 40 uur. Neem contact met ons op, tel 0512-513093. 

Lees meer...


Salarisadministrateur/HR Medewerker(Vervuld)

Heb jij kennis en ervaring met het voeren van salarisadministraties met verschillende cao's? Ben jij iemand die graag een relatie advies wil geven op fiscale, arbeidsvoorwaardelijke en sociale zaken? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer...


Hoofd Financiële Administratie (Vervuld)

Ben jij die ervaren, enthousiaste, communicatief vaardige en krachtige leidinggevende voor de financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!. Neem contact met ons op.

Lees meer...


Assistent Controller/Business Analist ( Vervuld)

Wil jij als net afgestudeerde Masterstudent Financiële of economie richting een vliegende start maken bij een internationaal productiebedrijf in Oost Groningen, Lees dan deze vacature en neem dan contact met ons op. telefoonnummer 0512-513093

Lees meer...


Financieel Manager/Business Controller (Vervuld)

Wil jij als (jonge) ervaren Business Controller bij een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf werken, dan hebben wij een mooie baan voor je. Neem contact met ons op of mail je cv naar ons toe. fpkinfo@fpk.nl

Lees meer...


Personeels- en Salarisadministrateur(vervuld)

Ben jij een ervaren Personeels- en Salarisadministrateur die op korte termijn als spil in de organisatie zorgt voor de maandelijkse salarisverwerking met alle toebehoren en daarnaast de personeelsadministratie voor je rekening neemt. Dan hebben wij een mooie baan voorje bij een internationale organisatie in Emmen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op door je cv naar ons te mailen. 

Lees meer...


Medewerker Financiële Administratie 32 uur/wk (Vervuld)

Ben jij een allround financieel medewerker en ervaring met het opstellen van managementrapportages voor de projectleiders en management, dan is dit een mooie baan voor jou voor 32 uur per week. Neem contact met ons op of mail je cv naar ons toe.

Lees meer...


Medewerker Salarisadministratie (28 uur/wk) (Vervuld)

Ben jij een ervaren Medewerker Salarisadministratie en zoek jij een nieuwe baan  voor 28 uur per week, neem dan contact met ons op. Tel 0512-513093

Lees meer...


Controller (Vervuld)

Ben jij Controller en wil jij bij een internationaal productiebedrijf verantwoordelijk zijn voor de business en financial control activiteiten voor de locatie in de omgeving van Apeldoorn en verder initiëren van verbeteracties, solliciteer dan op deze functie.

Lees meer...


Medewerker Financiële Administratie (Vervuld)

Ben jij een ambitieuze Financiele starter met een HBO diploma, neem dan contact met ons op. We hebben een baan voor je bij een groeiend en dynamisch bedrijf.

Lees meer...


Financial Controller (Vervuld)

Ben jij een Financial Controller en heb jij internationale ervaring, neem dan contact met ons op

Lees meer...


Projectcontroller (Vervuld)

Sta jij nog aan het begin van je loopbaan en heb jij maximaal 2- 4 jaar werkervaring als Projectcontroller  en wil jij je verder ontplooien, dan is dit de baan voor jou.. Neem snel contact met ons om een afspraak te maken. 

Lees meer...


Administrateur (vervuld)

Ben jij een Financiele MBO-er en heb jij ervaring met projectadministratie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een technische dienstverlener, lees dan verder en neem contact met ons op.

Lees meer...


Medewerker Salaris- Personeelsadministrateur (Vervuld)

Ben jij een ervaren Salarisadministrateur  en ben joutoeaan een nieuwe stap, neem dan snel contact met ons op.

Lees meer...


Assistent Controller/Business Analist (Vervuld)

Ben jij een net afgestuurde WO/Masterstudent Financiele richting of heb je maximaal 2- 3 jaar werkervaring, dan zoeken wij je voor een vaste baan bij een internationaal  productiebedrijf in Oost Groningen waar je veel mag leren. Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093

Lees meer...


Financieel Manager (24 uur/wk vervuld

Ben jij de jonge sterk ondernemende, hands-on, ambitieus en een coachend leidinggevende, dan zoeken wij jou. Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Tel 0512-513093

Lees meer...


Assistent Accountant Vervuld)

Ben jij een Assistent Accountant en wil jij doorgroeien naar Relatiebeheerder, dan is dit de functie die je zoekt.

Lees meer...


Controller Gezondheidszorg (ingevuld)

Heb jij ervaring als Business Controller in de gezondheidszorg en wil je stap maken, neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093


Lees meer...


Accountant (Vervuld)

Ben jij een Accountant en wil jij binnen de vestiging Sneek een eigen MKB klantenbestand beheren, aanspreekpunt en een adviserende rol richting de ondernemer zijn, dan is dit de baan die je zoekt.

Lees meer...


Manufacturing Controller (vervuld)

De organisatie bestaat uit 4 business units in Nederland en houdt zich bezig met de productie, inkoop en verkoop van producten. De groep bestaat uit een holding, een verkoopmaatschappij en twee productievestigingen en Nederland. De Manufacturing Controller krijgt leiding van de Directeur Finance / CFO.

Lees meer...


Salarisadviseur/Administrateur (Vervuld)

Ben jij een salarisadministrateur pur sang en zou je graag een stapje verder gaan naar een adviserende rol, of werk je al een aantal jaren in een adviseren salarisrol? Heb jij kennis en ervaring met het voeren van een administratie met verschillende cao's? Ben jij iemand die graag een relatie beheerd met de klant? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer...


Assistent Controller (Vervuld)

Heb jij ervaring in de gezondheidszorg en wil je aan slag als Assistent Controller, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Lees meer...


Controller/Administrateur (Vervuld)

Ben jij een allround Administrateur/Controller en wil jij de spin in het web zijn binnen een handelsorganisatie, dan zoeken wij jou.. neem zo snel mogelijk contact met ons op.tel 0512-513093

Lees meer...


Financieel Administratief Medewerker (Vervuld)

Heb jij ervaring op een Accountantskantoor en zoek je een baan voor 20 uur bij een Technische dienstverlener, meld je dan zo snel mogelijk. 

Lees meer...


Ass. Controller (vervuld)

Wil jij een uitdagende baan als Assistent Controller in de gezondheidszorg, waar veel zaken spelen,neem dan contact met ons op.

Lees meer...


Financieel Medewerker - (ingevuld)

Zie jij de kansen en mogelijkheden op de financiële administratie naar de toekomst toe en denk je graag mee over verbeteringen? Kortom, wil je meewerken aan het op een hoger plan tillen van de financiële administratie en de controlling, dan zoeken we jou!

Lees meer...


Controller Groeifunctie (vervuld)

Ben jij toe aan een volgende stap  en wil jij over 5 jaar eindverantwoordelijke zijn van de Financiele afdeling bij onze relatie, neem dan contact met ons op.0512-5130393

Lees meer...


Site Controller (Ingevuld)

Are you the financially driven and proactive business partner with strong social skills and persuasive power? Are you able to influence without formal authority in a high performance environment? Then we are looking for you!

Lees meer...


Assistent Controller / Business Analist (Vervuld)

Ben jij een net afgestuurde WO/Masterstudent Financiele richting of heb je maximaal 2- 3 jaar werkervaring, dan zoeken wij je voor een vaste baan bij een internationaal  productiebedrijf in Oost Groningen waar je veel mag leren. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Telefoonnummer 0512-513093.

Lees meer...


Administrateur - Vaste baan (Ingevuld)

Wil jij als Administrateur een aantal taken van het Hoofd Financien overnemen en verder wel alle werkzaamheden verrichten, neem dan contact met ons op.

Lees meer...