De perfecte match maken tussen organisaties en Finance en HR professionals is nooit standaard en zeker niet saai! Wij doen het net even anders en geven veel aandacht aan het leren kennen van onze opdrachtgevers en mensen die op zoek zijn naar een vaste baan of naar een mooie opdracht.

Door actief te luisteren naar de wensen van onze klanten hebben we onze diensten voor matching zo samengesteld dat werkgevers zelf kunnen kiezen welk pakket bij ze past en wat ze willen betalen; heel transparant! Want niet iedere zoekopdracht vraagt om dezelfde aanpak.
Het matchen van werkgevers en (tijdelijke) werknemers of interim professionals is geen standaard bezigheid. Het begint bij de juiste weergave van de functie; wat het werk inhoudt, welke competenties en vaardigheden worden er gevraagd, wat is de cultuur van het bedrijf en veel meer. Wat maakt uiteindelijk dat beide partijen het gevoel hebben dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Wij worden er heel vrolijk van als we zien dat we die perfecte match hebben gemaakt.

FPK is in 2002 gestart door Frits Kooijmans en sinds eind 2020 is Nina Beswerda de nieuwe eigenaar.
We zijn gespecialiseerd in Finance en HRM vanaf MBO+ tot en met WO niveau. Voor werving en selectie of op basis van interim en detachering.