In 2002 is Frits Kooijmans FPK Finance en HRM gestart en heeft het bedrijf uitgebouwd tot een nog steeds groeiend Werving en Selectiebureau, Interim en detachering voor Financiële en HRM professionals, vanaf MBO+ tot en met WO niveau.
18 jaar later, op 1-11-2020 heeft Frits zijn bedrijf verkocht aan mij, Nina Beswerda. Vanaf die datum ben ik vol enthousiasme begonnen met het voortzetten en verder uitbreiden van FPK.
Sinds 7 jaar ben ik ook eigenaar van Faktoo BV in Groningen, waar Maaike Borgman en ik, met een leuke groep professionals, organisaties adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen van een rendabele bedrijfsvoering.
De kracht van Faktoo zit in het combineren van kennis van informatievoorziening (IT), klantgericht ondernemen (CRM) en de (inclusieve) arbeidsmarkt omdat dit essentiële aspecten zijn voor een gezonde bedrijfsvoering.

Faktoo en FPK vullen elkaar heel goed aan. Naast het advies en uitvoeren van opdrachten kunnen we nu ook professionals inzetten op vaste- of flexibele basis.