Interim HRM - Vacatures

Interim Medewerker Personeelszaken voor 16 uur per week (Vervuld)

Ben jij een ervaren Medewerker Personeelszaken en heb jij ervaring binnen de gezondheidszorg en ben je voor 16 uur per week beschikbaar, neem dan contact met ons op. Mail je cv naar ons toe fpkinfo@fpk.nl 

Lees meer...


Interim Personeelsadviseur (Vervuld)

Ben jij een allround Personeelsadviseur en heb jij ervaring binnen de zorg en ben jij per direct 24 per week beschikbaar, neem dan snel contact met ons op. Je kan volgende week al beginnen.


Lees meer...


HR adviseur (3-4 dagen)(Vervuld)

Ben jij een Medior HR Adviseur en wil jij meewerken aan een professionaliseringsslag van de HR tools (o.a. aanscherping huisreglement, verzuimreglement, hr cyclus en kan je direct starten. Neem dan snel contact met ons op.

Lees meer...


HR Adviseur (Vervuld)

We zoeken voor onze relatie, een internationaal technisch bedrijf in Friesland, een allround HR Adviseur  voor 2-3 dagen per  ter vervanging van een zieke medewerker voor ongeveer 4-6 maanden. Ben jij een ervaren HR Adviseur en heb je een goede beheersing van de Engelse taal heeft in woord en geschrift, neem dan contact met ons op.

Lees meer...


interim HR Adviseur (Vervuld)

Ben jij een ervaren HR adviseur  en woon je in de regio van Appingedam, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zoeken met spoed een HR Adviseur.

Lees meer...


Personeelsconsulent (Vervuld)

Heb jij als personeelsconsulent ervaring binnen gemeenten en wil voor 1,5 jaar een opdracht doen, bel ons dan zsm. Telefoon 0512-513093.

Lees meer...


Manager HRM (vervuld)

Ben jij de strategische gesprekspartner van het MT en van de Bestuurder en heb jij ervaring in het begeleiden van veranderingen en reorganisaties, dan zoeken wij jou voor een opdracht voor 6-9 maanden. Bel ons.

Lees meer...


HR Adviseur (Vervuld)

Ben jij een allround HR Adviseur en ervaring in een productie-omgeving, dan is dit in eerste instantie een mooie interimopdracht voor je. Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Tel 0512-513093.

Lees meer...


Medewerker PO&O Interim (vervuld)

Ben jij een ervaren Medewerker P&O en heb je ervaring met AFAS Profit dan hebben wij een mooie opdracht voor je voor ongeveer 4 maanden. Neem contact met ons op.

Lees meer...


Salaris- en Personeelsadministrateur (vervuld)

Heb  jij ervaring met het Personeels- en salarispakket PIMS en LPS en wil jij kortere periode ons relatie ondersteunen, neem dan snel contact met ons op.

Lees meer...


Adviseur Personeel en Organisatie (vervuld)

Heb jij ervaring binnen de gezondheidszorg en met zelforganiserende teams, bel ons dan want we zoeken jou voor deze opdracht.

Lees meer...