Over FPK

De perfecte match maken tussen organisaties en medewerkers is nooit standaard en zeker niet saai!

Het begint bij de juiste weergave van de functie; wat houdt het werk in, welke competenties en vaardigheden zijn gewenst, wat is de cultuur van het bedrijf en veel meer.
Passende medewerkers vind je niet door alleen de juiste papieren en ervaring. Het gaat er vooral om wat je elkaar te bieden hebt, nu en op de langere termijn.

Bij FPK doen we het net even anders; door actief te luisteren, hebben we onze diensten zo samengesteld dat je zelf kunt kiezen welk pakket bij je past, heel transparant! Want niet iedere zoekopdracht vraagt om dezelfde aanpak.
Met jou als (vaste of tijdelijke) werknemer gaan we samen op ontdekkingstocht welk werk het best past. Alleen zo maak je de match waarbij alle partijen het gevoel hebben dat ze de juiste keuze hebben gemaakt. Wij worden er heel vrolijk van als we zien dat dit het resultaat is.

Wij staan voor een inclusieve arbeidsmarkt en bemiddelen mensen met mooie opleidingen en ervaring en ook mensen met een kwetsbaarheid, voor wie de weg naar werk soms wat lastiger is.