Kandidaten in HRM

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in HRM

 Dit is een overzicht van beschikbare kandidaten. Om u te laten zien in welke functies wij bemiddelen. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan contact met ons op want wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


36 jaar, HBO - Human Resources Management diploma. Hij is een allround HR-professional met een goed ontwikkeld gevoel voor prioriteiten. Hij is een open, betrouwbaar en toegankelijk persoon. Tevens is hij resultaatgericht maar heeft daarin altijd oog voor de mens. Daarnaast kan hij goed samenwerken op verschillende hiërarchische niveaus en weet hij mensen mee te krijgen naar een gezamenlijk resultaat. Hij is voor 32-40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

 

33 jaar, Bachelor Personeel en Arbeid, Master strategisch personeelsmanagement en Strategisch HR Diploma. Door haar enthousiasme en gedrevenheid heeft zij zichzelf de afgelopen jaren ontwikkeld van PenO adviseur tot Teamleider HR. Zij heeft een brede interesse en kennis van HR onderwerpen. Denk hierbij van werving en selectie tot talentontwikkeling, waardering tot strategische personeelsplanning. De interesse en leergierigheid maken dat zij zich deze zaken snel eigen maak, haar inzicht in mens en organisatie en de verbinding daartussen maakt dat het effectief wordt. Als strategisch adviseur HRO gericht op het verder brengen van de organisatie, verbinding maken en ontwikkeling. In de rol van leidinggevende veel meer handelend vanuit vertrouwen en talenten gekoppeld aan individuele en organisatiedoelstellingen. Zij is per direct voor 24-32 uur per week beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland.

52 jaar, HBO personeelswerk, Post HBO Personeelsmanagement en organisatieverandering en Post HBO Bedrijfskunde voor HR-Managers. Heeft ervaring binnen zowel productiebedrijven als binnen kinderopvang. Naast het reguliere P&O werk heeft zij bij een aantal organisaties de afdeling op de kaart gezet, communicatie, Management Development en leeftijdsbewust personeelsbeleid. Zij is per direct fulltime beschikbaar in Nederland boven de rivieren

47 jaar, Hogeschool NCOI Basisopleiding Personeelszaken en Hogeschool NCOI HBO Bachelor Bedrijfskundig Personeelsmanagement Faculteit, Personeel & Arbeid diploma. Zij heeft grote ervaring in het van de grond af opzetten van een HR afdeling. In lastige situaties blijft zij stressbestendig, stelt zich flexibel op en weet goed de afspraken en regels binnen de organisatie te handhaven. Zij mag graag structuur aanbrengen en durft daarbij het initiatief te nemen. Door haar praktische instelling is zij altijd op zoek naar mogelijke oplossingen en verbeteringen. Daarnaast kan zij goed luisteren waardoor zij kan inspelen op de wensen van bijvoorbeeld het management, medewerker of een klant. Verder werkt zij graag samen met verschillende disciplines aan een gemeenschappelijk doel. Zij is per 1 september voor 24-28 uur per week inzetbaar in Drenthe, Groningen , Friesland en de kop van Overijssel.

56 jaar, HBO opgeleid richting HR. Tevens post-academische opleiding Verandermanagement gedaan. Hij is al vele jaren actief in het werkveld als HR manager in loondienst en als zelfstandig HR interimmer. Hij heeft een brede ervaring binnen de industrie maar ook in de dienstverlening. Het liefst werkt hij als HR-manager voor organisaties die in verandering zijn, op welke wijze dan ook. Hij is per direct voor 40 uur per week beschikbaar in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel

44 jaar, HEAO MER diploma en 1 jaar rechtenstudie. Hij is een ervaren HR Professional die complexe vraagstukken en individuele casuïstiek op een coachgerichte en professionele manier begeleid. Zijn kracht ligt bij het ondersteunen, adviseren en schakelen op diverse niveaus. Hij houdt van aanpakken, kan goed luisteren en ziet snel verbanden. Persoonlijke ontwikkeling en algemene ontwikkeling zijn voor hem belangrijke werkvoorwaarden. Als ervaren HR Professional in verschillende rollen, (senior) adviseur, teamleider, coördinator, manager, is hij communicatief zeer vaardig en maakt hij makkelijk verbinding met zijn gesprekspartners. Hij is goed in luisteren en ziet snel verbanden. Hij hanteert een coachende manier van leidinggeven en adviseren. Door een goede organisatiebewustzijn en gevoel voor (interne) verhoudingen, is hij in staat om snel inzetbaar te zijn en uitvoering te geven aan werkzaamheden op de HR afdeling. Hij heeft ervaring binnen het bedrijfsleven. Hij is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

65 jaar, HBO Personeelswerk en PostHBO Personeels beleid diploma. Hij is een Generalistmet bredekennisenervaringophetHRvakgebied. Hij is bekendmettechnischcommerciëleenproductieomgevingen en daarnaast heeft hij ervaringinhetopzettenvaneenHRinfrastructuurinkleinebedrijven. Door zijn werk heeft hij ervaring met ondernemingsraden en vakbonden.Hij heeft een hands-oninstelling, praktischenoplossingsgericht en humorvol. Hij is per ½ maart beschikbaar voor 3 dagen per week in Friesland , Noord-Holland en Flevoland.

39 jaar, HBO HRM diploma en HBO SJD mee bezig. Zij heeft ervaring als HR Adviseur en als E-Recruiter en heeft ervaring met AFAS Profit. Zij is verantwoordelijk geweest voor het omzetten van de personeelsdossiers naar AFAS/Profit omgeving. Verder heeft zij als HR Adviseur arbeidsvoorwaardengesprekken gevoerd, bewaken van werving & selectieproces van nieuwe medewerkers en ook de sollicitatiegesprekken gevoerd. Zij is per direct voor 32- 36 uur beschikbaar in Friesland en Groningen

44 jaar, HBO Leisure Management School diploma. Zij is breed inzetbaar als interim manager, leidinggevende en adviseur binnen organisaties waar op korte termijn, op transparante wijze resultaten moeten worden geboekt en waar de nadruk ligt op het ontwikkelen, invullen en kwalitatief bewaken van werkprocessen op HR vlak. Zij is voor maximaal 24 uur per week beschikbaar  in Friesland, Overijssel en Flevoland.

52 jaar, HEAO MER, Leergang Personeelsmanagement diploma. Zij is een enthousiaste allround HR-adviseur met ruime ervaring in de zorgsector en in de gemeentelijke sector, zij vindt het heerlijk om een breed takenpakket te hebben, om spin in het web te zijn en verbinding te leggen tussen mensen en teams. Zij is nieuwsgierig en enthousiast. Zij heeft een flexibele, autonome en oprecht betrokken instelling en door haar open manier van werken met managers kan zij resultaten boeken.  Zij is voor 30 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.