Kandidaten in HRM

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in HRM

 Dit is een overzicht van beschikbare kandidaten. Om u te laten zien in welke functies wij bemiddelen. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan contact met ons op want wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


42 jaar, HBO Personeel & Arbeid en certificaat Leergang Arbeidsrecht. Zij is een breed inzetbare HR-professional met jarenlange HR-werkervaring binnen de non-profit sector. Bij voorkeur is zij werkzaam op tactisch en operationeel niveau. De ontwikkeling en professionalisering van mens en organisatie staat voor haar centraal. Zij is integer, analytisch en heeft een no-nonsense mentaliteit. Zij is een prettige gespreks- en sparringpartner, zij is sterk in ondersteuning en advisering op alle niveaus en ook is zij beleids- en beheersmatig sterk. Zij is per direct beschikbaar voor 24-32 uur per week in de provincies Friesland, Groningen, Flevoland, Overijssel en Drenthe.

51 jaar, MEAO, MBA, PDL en Praktijkdiploma Belastingrecht diploma. In haar 32-jarige carrière in de financiële administratie, verzorgt zij al meer dan 25 jaar de salarisadministratie voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Zij heeft ervaring opgedaan met verschillende software, waaronder die van ADP en Exact. Zij heeft een goed gevoel voor cijfers en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Zij is per direct voor 16 uur per week beschikbaar in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland

51 jaar, HBO Personeel en Arbeid diploma en Sociologie Propedeuse gehaald. Hij is een veelzijdige HR professional met brede ervaring binnen het HR vak. Zijn specifieke interesse gaat uit naar organisaties die in een fase zitten van verandering en/of professionalisering. Door zijn gevoel voor verhoudingen, doorzettingsvermogen en zijn verbindende kwaliteiten is hij een aanjager in veranderingsprocessen. Daarnaast overziet hij het groter geheel en weet snel vraagstukken te doorgronden en op te lossen. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in heel Noord Nederland

41 jaar, HBO Journalistiek & Communicatie diploma,  Leergang HBO Personeelsmanagement, VCU, Veiligheids-checklist Uitzendorganisaties Opleiding Preventiemedewerker certificaten. Zij heeft ervaring met de opzet van Arbo-beleid in de vorm van Coördinatie aankoop/opzet RIE´s, nalopen plan van aanpak Arbo o.b.v. RIE, uitgifte/bijhouden PBM, ontwikkelen arbo-formulieren, ontwikkelen en invoeren formulieren voor ondertekening veiligheids- & gedragsregels en ontvangst PBM´s. Zij is voor 28 uur per week beschikbaar in Overijssel en Drenthe en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

36 jaar, HBO - Human Resources Management diploma. Hij is een allround HR-professional met een goed ontwikkeld gevoel voor prioriteiten. Hij is een open, betrouwbaar en toegankelijk persoon. Tevens is hij resultaatgericht maar heeft daarin altijd oog voor de mens. Daarnaast kan hij goed samenwerken op verschillende hiërarchische niveaus en weet hij mensen mee te krijgen naar een gezamenlijk resultaat. Hij is voor 32-40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

 

47 jaar, Hogeschool NCOI Basisopleiding Personeelszaken en Hogeschool NCOI HBO Bachelor Bedrijfskundig Personeelsmanagement Faculteit, Personeel & Arbeid diploma. Zij heeft grote ervaring in het van de grond af opzetten van een HR afdeling. In lastige situaties blijft zij stressbestendig, stelt zich flexibel op en weet goed de afspraken en regels binnen de organisatie te handhaven. Zij mag graag structuur aanbrengen en durft daarbij het initiatief te nemen. Door haar praktische instelling is zij altijd op zoek naar mogelijke oplossingen en verbeteringen. Daarnaast kan zij goed luisteren waardoor zij kan inspelen op de wensen van bijvoorbeeld het management, medewerker of een klant. Verder werkt zij graag samen met verschillende disciplines aan een gemeenschappelijk doel. Zij is per 1 september voor 24-28 uur per week inzetbaar in Drenthe, Groningen , Friesland en de kop van Overijssel.

52 jaar, HBO personeelswerk, Post HBO Personeelsmanagement en organisatieverandering en Post HBO Bedrijfskunde voor HR-Managers. Heeft ervaring binnen zowel productiebedrijven als binnen kinderopvang. Naast het reguliere P&O werk heeft zij bij een aantal organisaties de afdeling op de kaart gezet, communicatie, Management Development en leeftijdsbewust personeelsbeleid. Zij is per direct fulltime beschikbaar in Nederland boven de rivieren

56 jaar, HBO opgeleid richting HR. Tevens post-academische opleiding Verandermanagement gedaan. Hij is al vele jaren actief in het werkveld als HR manager in loondienst en als zelfstandig HR interimmer. Hij heeft een brede ervaring binnen de industrie maar ook in de dienstverlening. Het liefst werkt hij als HR-manager voor organisaties die in verandering zijn, op welke wijze dan ook. Hij is per direct voor 40 uur per week beschikbaar in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel

52 jaar, HEAO MER, Leergang Personeelsmanagement diploma. Zij is een enthousiaste allround HR-adviseur met ruime ervaring in de zorgsector en in de gemeentelijke sector, zij vindt het heerlijk om een breed takenpakket te hebben, om spin in het web te zijn en verbinding te leggen tussen mensen en teams. Zij is nieuwsgierig en enthousiast. Zij heeft een flexibele, autonome en oprecht betrokken instelling en door haar open manier van werken met managers kan zij resultaten boeken.  Zij is voor 30 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.