Kandidaten in HRM

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in HRM

 Dit is een overzicht van beschikbare kandidaten. Om u te laten zien in welke functies wij bemiddelen. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan contact met ons op want wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


51 jaar, HBO Arbeidsverhoudingen en Personeelswerk diploma. Zij is sparringpartner van het management en zij adviseert en ondersteunt graag de managers in het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Zij heeft kennis van de retail-business maar zij is ook in staat om nieuwe kennis snel eigen te maken. Je hebt aan haar een volwaardig en betrouwbare gesprekspartner voor het management maar ook voor medewerkers en collega’s. Zij weet vaak wat er speelt binnen het management, begrijpt de strategie van de onderneming en kan dit vertalen naar concrete doelstellingen en acties voor HR. Dit kan ook in samenwerking met collega’s HR. Het management scherp houden door kritische vragen te stellen en te spiegelen. Zij is per direct voor 4 dagen per week beschikbaar in heel Noord Nederland.

38 jaar, HBO Personeel en Arbeid  en Post HBO Arbeids- en organisatiepsychologie diploma. Zij heeft meerdere jaren ervaring in het begeleiden van in-, door- en uitstroom van kandidaten en verzuimbegeleiding. Zij heeft ook ervaring met 2de spoortrajecten. Verder heeft zij ervaring met alle facetten van het HR-werk. Zij is per direct voor 32 uur per week beschikbaar Drenthe, Groningen  en Overijssel.

56 jaar, HBO opgeleid richting HR. Tevens post-academische opleiding Verandermanagement gedaan. Hij is al vele jaren actief in het werkveld als HR manager in loondienst en als zelfstandig HR interimmer. Hij heeft een brede ervaring binnen de industrie maar ook in de dienstverlening. Het liefst werkt hij als HR-manager voor organisaties die in verandering zijn, op welke wijze dan ook. Hij is per direct voor 40 uur per week beschikbaar in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland en Overijssel

65 jaar, HBO Personeelswerk en PostHBO Personeels beleid diploma. Hij is een Generalistmet bredekennisenervaringophetHRvakgebied. Hij is bekendmettechnischcommerciëleenproductieomgevingen en daarnaast heeft hij ervaringinhetopzettenvaneenHRinfrastructuurinkleinebedrijven. Door zijn werk heeft hij ervaring met ondernemingsraden en vakbonden.Hij heeft een hands-oninstelling, praktischenoplossingsgericht en humorvol. Hij is per ½ maart beschikbaar voor 3 dagen per week in Friesland , Noord-Holland en Flevoland.

56 jaar, RUG Rechten, Post Hbo mediation, Lean Six Sigma Yellow Belt en Certificering persolog/DISC persoonlijkheidsmodel. Zij heeft veel ervaring in reorganisatie en verandermanagement, naast het reguliere HR werk waar zij o.a. belast is geweest met trainingen en opleidingen. Zij is per direct beschikbaar voor 3 dagen per week in Groningen, Drenthe en Friesland

44 jaar, HEAO MER diploma en 1 jaar rechtenstudie. Hij is een ervaren HR Professional die complexe vraagstukken en individuele casuïstiek op een coachgerichte en professionele manier begeleid. Zijn kracht ligt bij het ondersteunen, adviseren en schakelen op diverse niveaus. Hij houdt van aanpakken, kan goed luisteren en ziet snel verbanden. Persoonlijke ontwikkeling en algemene ontwikkeling zijn voor hem belangrijke werkvoorwaarden. Als ervaren HR Professional in verschillende rollen, (senior) adviseur, teamleider, coördinator, manager, is hij communicatief zeer vaardig en maakt hij makkelijk verbinding met zijn gesprekspartners. Hij is goed in luisteren en ziet snel verbanden. Hij hanteert een coachende manier van leidinggeven en adviseren. Door een goede organisatiebewustzijn en gevoel voor (interne) verhoudingen, is hij in staat om snel inzetbaar te zijn en uitvoering te geven aan werkzaamheden op de HR afdeling. Hij heeft ervaring binnen het bedrijfsleven. Hij is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

39 jaar, HBO HRM diploma en HBO SJD mee bezig. Zij heeft ervaring als HR Adviseur en als E-Recruiter en heeft ervaring met AFAS Profit. Zij is verantwoordelijk geweest voor het omzetten van de personeelsdossiers naar AFAS/Profit omgeving. Verder heeft zij als HR Adviseur arbeidsvoorwaardengesprekken gevoerd, bewaken van werving & selectieproces van nieuwe medewerkers en ook de sollicitatiegesprekken gevoerd. Zij is per direct voor 32- 36 uur beschikbaar in Friesland en Groningen

59 jaar, MEAO, PDL diploma. Zijn hele carrière is hij al met veel passie en enthousiasme werkzaam in het HR en salarisdomein. De laatste 10 jaren is hij werkzaam geweest bij een grote salarisverwerker waarbij hij als teamcoördinator en salarisadministrateur verantwoordelijk was voor diverse salarisverwerkingen en planningen voor een kleine 2000 organisaties in het MKB. Hij is per direct beschikbaar voor 4dagen per week in heel Noord Nederland

52 jaar, HEAO MER, Leergang Personeelsmanagement diploma. Zij is een enthousiaste allround HR-adviseur met ruime ervaring in de zorgsector en in de gemeentelijke sector, zij vindt het heerlijk om een breed takenpakket te hebben, om spin in het web te zijn en verbinding te leggen tussen mensen en teams. Zij is nieuwsgierig en enthousiast. Zij heeft een flexibele, autonome en oprecht betrokken instelling en door haar open manier van werken met managers kan zij resultaten boeken.  Zij is voor 30 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.

49 jaar, HBO MER diploma. Zij heeft ruime ervaring met het opzetten, implementeren van HRM  en uitvoeren binnen diverse organisaties. In het begin waren dit standalone functies, waarin zij zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau werkte. Als vanzelfsprekend hoort hierbij ook het verzuimbeleid en de wet- en regelgeving die hierbij hoort. De meest organisaties waren/zijn in transitie, waardoor er veel overleg met de leidinggevenden plaatsvindt over personele aangelegenheden en de inzet van personeel. Zij is voor 28-32 uur per week beschikbaar in Friesland en Drenthe en heeft een opzegtermijn van 2 maanden. 

54 jaar, HBO Personeel en Arbeid en HBO-Coaching diploma. Zij is al vele jaren zelfstandig interimmer waarin zij inmiddels een groot aantal opdrachten uitgevoerd heeft binnen de industrie, horeca, retail, adviesbureau’s, onderwijs en de gezondheidszorg. Het liefst werkt zij als HR-businesspartner voor organisaties en is zij coach voor medewerkers in het werkveld die hun kwaliteiten optimaal willen inzetten. Zij is per direct voor 24-32 uur per week beschikbaar in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel.

44 jaar, HBO Leisure Management School diploma. Zij is breed inzetbaar als interim manager, leidinggevende en adviseur binnen organisaties waar op korte termijn, op transparante wijze resultaten moeten worden geboekt en waar de nadruk ligt op het ontwikkelen, invullen en kwalitatief bewaken van werkprocessen op HR vlak. Zij is voor maximaal 24 uur per week beschikbaar  in Friesland, Overijssel en Flevoland.