Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


53 jaar, HEAO BE en HOFAM diploma. Zijn ervaring, kunde en interesse liggen in productie bedrijven. Door zijn jarenlange ervaring is hij in staat om de verantwoordelijkheden van de Control functie goed uit te voeren. Dit kan zijn in een rol van Business Control, Plant Control of Project Control. Hij wil daarbij een goede besluitvorming borgen door goede rapportages en de juiste processen. Dit kan hij zowel op management level als op hands-on. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Noord Nederland.

44 jaar, MSc Bedrijfseconomie diploma. Hij is een ondernemende, initiatiefrijke en oplossingsgerichte Senior Manager. Hij toont leiderschap en is goed in staat om op overtuigende wijze verschillende disciplines en niveaus binnen organisaties te motiveren, in beweging te brengen en te laten samenwerken. Tevens beschikt hij over een goed analytisch vermogen en kan zowel op strategisch niveau opereren als een heldere vertaalslag hiervan maken naar de organisatie door zaken inzichtelijk te maken, structuur te bieden en benodigde werkzaamheden te definiëren en te laten uitvoeren. Verder verricht hij zijn werkzaamheden op nauwkeurige en zorgvuldige wijze en heeft daar waar nodig oog voor detail. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden

48 jaar, HEAO BE diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als projectadministrateur/Controller. Het is zijn passie. Hij heeft vele jaren ervaring met alle financiële aspecten van de projectadministratie, hij vindt het het leukste onderdeel van de financiële administratie. Van gesprekken met projectleiders tot het financieel strak administreren en analyseren van alle projecten. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van Excel. Projecten geven hem energie. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Flevoland en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

57 jaar, SPD diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als (project) Controller ervaring binnen vele bedrijven in het bedrijfsleven, zoals metaalsector, installatie- en bouwsector. Bij de meeste organisaties heeft hij grote efficiency slagen kunnen maken door zaken te automatiseren of te digitaliseren. Hij is per november fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

32 jaar, MBO BA diploma en HBO Accountancy geen diploma. Door haar directe en open manier van communiceren is zij de verbindende factor tussen haar team en de rest van de organisatie. Haar sterke punt is overzicht over het gehele proces houden, waarbij zij hoofd en bijzaken uitstekend kan scheiden. Weten wat zij moet doen, en vooral ook, wat zij moet laten. Doordat zij verder kijkt dan haar eigen afdeling is zij continue alert op verbetermogelijkheden voor alle schakels binnen een proces. De tijdsdruk die onder andere bij het jaarrekeningtraject en begrotingsproces vanzelfsprekend is, zorgt er juist voor dat zij het beste uit haarzelf haalt en het geeft haar een kick wanneer het gehele traject tot een goed einde is gebracht. De energie die zij hier uit haalt,  brengt zij graag mee naar uw organisatie. Zij is voor 24- 32 uur beschikbaar in Drenthe, Groningen en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.

60 jaar, PDL certificaat en Middle management diploma. Zij is een kei in salarisverwerking met het pakket Beaufort-Gemal en Youforce. Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring met de CAO gezondheidszorg. Zij zoekt een functie als Salarisadministrateur in Drenthe en Groningen en is beschikbaar voor 24 uur per week

58 jaar, HOFAM diploma en Post HBO Controlleropleiding diploma. Hij is een fitte, energieke, nuchtere Fries, met veel ervaring op bijna alle terreinen van het financiele vak. Hij is analytisch sterk, toegankelijk en houd van humor, beetje wars van gezag op basis van positie , maar veel respect voor gezag op basis van kennis, authenticiteit en ervaring. Hij geeft veel ruimte aan mensen die aan hem rapporteren met als doel ze beter te maken. Hij is niet de juiste persoon om “op de winkel te passen”, maar zoekt naar afwisseling en hectiek. hij zoekt nu interim-opdrachten als eindverantwoordelijke. Hij is per direct beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

60 jaar, SPDI en II diploma. Hij beschikt over zeer grote expertise van projectmatige organisaties. Hij is een no nonsens teamplayer met goede leidinggevende capaciteiten. Hij heeft een sterke focus op efficiency verbeteringen en A.O. inrichting naar bruikbare management/bedrijfsinformatie. Hij is gewend zich snel aan te passen, verbeteringsprocessen te initiëren en te implementeren. Hij is per direct parttime en fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland.

49 jaar, Technische bedrijfskunde diploma. Hij is een resultaatgerichte ondernemende Finance Director met ervaring in internationale technische maakindustrie. Graag gaat hij de uitdaging aan om verbetering te initiëren en deze gezamenlijk tot een succes te maken binnen gestelde deadlines. Integriteit heeft hij daarbij hoog in het vaandel staan. Verder is hij positief ingesteld, werkt gestructureerd en is uiterst accuraat en heeft oog voor hoge kwaliteit van zijn werk. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Overijssel, Friesland, Drenthe en Flevoland.

49 jaar, HAVO, MEAO en PDL diploma. Door haar werk bij accountantskantoren als Salarisadministrateur heeft zij ervaring met veel CAO's. Verder heeft zij veel contacten met clienten, pensioenfondsen, belastingdienst en UWV. In haar laatste baan heeft zij zich beziggehouden met het verwerken van personeelsmutaties, arbeidsovereenkomsten, in- door uitstroom van medewerkers, aanspreekpunt medewerkers. Het opzetten van digitale personeelsdossiers. Ziekteverzuim. Zij is voor maximaal 24 uur per week beschikbaar in Friesland en Flevoland.

34 jaar, MSc Accountancy & Controlling en Exexcutive Master Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren als Senior Relatiemanager gewerkt bij een accountantskantoor en het laatste jaar een project gedaan ivm certificering NEN7510 in combinatie met compliance met de AVG. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.