Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


58 jaar, SPD diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als (project) Controller binnen vele bedrijven in het bedrijfsleven, zoals metaalsector, installatie- en bouwsector en verder ook in de non-profitsector. Bij de meeste organisaties heeft hij grote efficiency slagen kunnen maken door zaken te automatiseren of te digitaliseren. In zijn huidige opdracht heeft hij de implementatie van AFAS voor zijn rekening genomen en de financiele afdeling geherstructureerd. Daarnaast heeft hij ook ervaring met SAP. Hij is per december fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

59 jaar, HEAO BE en doctoraal bedrijfseconomie Financial Accounting DIPLOMA. Hij is een ondernemende en flexibele manager met zeer ruime ervaring binnen de financiële markten zowel in het bankwezen als in het bedrijfsleven. Hij denkt graag mee met de ontwikkelingen binnen de totale organisatie en weet processen in te richten en te optimaliseren. Zijn managementstijl kenmerkt zich het best als zeer gedreven en zelfstandig maar met de nodige aandacht voor de kwaliteiten van de collega’s. Hij verwacht de nodige inbreng van anderen zodat ze als team optimaal kunnen presteren. Hij besteedt veel zorg aan de ontwikkeling van de mens en hij weet met vooral de aandacht voor de sociale kant van de mens een goede relatie op te bouwen. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

47 jaar, HEAO BE Diploma. Zij is een allround Administrateur die ervaring heeft met het voeren van de financiële administratie  van 4 BV’s, controle grootboekrekeningen, overzicht tussenrekeningen, aanleveren salarismutaties, BTW aangiften en werkzaamheden t.b.v. de jaarrekening. Zij is per 1 december voor 24-32 uur per week beschikbaar in Drenthe, Overijssel en Groningen.

51 jaar, MEAO, MBA, PDL en Praktijkdiploma Belastingrecht diploma. In haar 32-jarige carrière in de financiële administratie, verzorgt zij al meer dan 25 jaar de salarisadministratie voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Zij heeft ervaring opgedaan met verschillende software, waaronder die van ADP en Exact. Zij heeft een goed gevoel voor cijfers en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Zij is per direct voor 16 uur per week beschikbaar in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland

39 jaar, Executive Master Accountancy diploma en is Registeraccountant. Hij is per direct beschikbaar als zelfstandig registeraccountant (RA) voor interim opdrachten. Hij heeft als eindverantwoordelijk extern accountant ruime ervaring met diverse controle-opdrachten, waaronder jaarrekeningcontroles en groepscontroles, controle op het gebied van interne beheersing en overige assurance-opdrachten. Daarnaast heeft hij kennis en ervaring met de inrichting van de IT op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau ten aanzien van een betrouwbare en continue gegevensverwerking. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

59 jaar, HEAO BE en Nivra diploma. Hij is een resultaatgerichte financiële professional, die vanuit de inhoud de onderliggende processen, organisaties en mensen snel doorgrondt. Weet wat er nodig is voor adequate bedrijfssturing en kan dit goed vertalen naar een uitgebalanceerde brede financiële functie en ICT ondersteuning. Wil geen financieel expert zijn, maar wil kennis met anderen delen en mee krijgen. Werkt graag aan verbeteringen. Is coachend leider en communiceert op alle niveaus. Ruime ervaring in de not for profit sector (onderwijs), gezondheidszorg (DBC’s, zorgfinanciering en kaderregeling AO/IC) en bij verzekeringsmaatschappijen. Hij is per direct voor 3 dagen per week beschikbaar in Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Overijssel.

48 jaar, HEAO BE en HOFAM diploma. In zijn functie als controller vindt hij het een uitdaging om, waar mogelijk, vernieuwend te zijn. Dit zowel binnen zijn eigen afdeling als voor de gehele organisatie. Het leveren van kwalitatief hoogstaande service, vanuit een hands-on mentaliteit, is zijn drive, evenals goede samenwerking met collega's. In de afgelopen jaren heeft hij brede ervaring opgedaan op het gebied van financiën en controlling. Vanuit een helikopterview denkt hij in processen en kijkt waar deze verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden, met een positief kritische houding. Het omzetten van plannen in doeltreffende actie met de bereidheid te doen wat daartoe gedaan moet worden, vanuit een systematische aanpak, is één van zijn kwaliteiten. .Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand

54 jaar, HEAO BE en PDL diploma. Hij  is een allround financieel professional. Hij heeft ruime ervaring met het werken in een productiebedrijf. Door het werken met documentaire accreditieven heb ik geleerd om zeer accuraat te werken. Hij is zeer sociaal en collegiaal en betrouwbaar en hij is een goede luisteraar en maakt op basis van de feiten een goede afweging. Hij heeft naast de controlling taken een grote affiniteit voor de IT. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Drenthe en Overijssel.

48 jaar, HBO Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren in de accountancy geweest en heeft de laatste jaren een eigen administratiekantoor gehad. Is nu net klaar met een tijdelijke opdracht als Administrateur waar hij verantwoordelijk was voor de gehele administratie van alle vennootschappen, voorbereiden jaarrekeningen,  verantwoordelijk voor contacten met externe partijen als bank, belastingdienst en accountant en het beheer van alle contracten (wagenpark, huisvesting etc) en verzekeringen. Hij is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

56 jaar, HEAO BE diploma, Hogere Bedrijfskunde en Middle Management diploma. Hij is Leergierig en s een iervaren financieel specialist en affiniteit met ICT. Hij is altijd bezig met oplossingsgericht werken met oog voor mensen en resultaten. Zijn persoonskenmerken zijn: zelfstandig, nauwgezet en nauwkeurig. Met een rustige karakter als kracht, kan hij mensen enthousiasmeren en ondersteunen. Verder is hij een doorzetter met gebruik van humor daar waar het kan.Hij heeft ervaring in rapportages en het scheppen van inzicht in (administratieve) processen. Hij voelt zich thuis in de rol als centraal aanspreekpunt; het vervullen van meerdere taken binnen een organisatie. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

42 jaar, HEAO BE en RUG, Bedrijfseconomie, variant Management en Organisation diploma.In zijn laatste functie waren zijn taken: leiding geven aan MT, strategie ontwikkeling, operationele dagelijkse leiding (Inkoop, Logistiek, Productie, Verkoop, Lab, R&D, Finance), verbeteren afdeling financiële administratie, verbeteren maandafsluiting proces (van >14 dagen naar 4 dagen), bank/investeerders communicatie, ontwikkelen van rapportages en analyses, KPI ontwikkeling, verbeteren kostprijs methodiek, ontwikkelen van budgettering en forecasting proces en ontwikkelen cashflow rapportage. Hij is per direct beschikbaar in heel Noord Nederland

41-jaar, Registeraccountant aangevuld met een postdoctorale Management Consultancy opleiding en met internationale ervaring. Hij wordt in zijn werk gewaardeerd om zijn positief kritische en constructieve instelling, eerlijkheid en oplossingsgerichtheid. Hij ervaring in leiding geven aan de afdelingen Financiën, Business Control en HRM (8 fte). Hij was verantwoordelijk voor de planning & control cyclus, de administratieve organisatie/interne beheersing en coördinatie van de jaarrekeningcontrole, het verzorgen van perioderapportages, analyses en het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen ten behoeve van management, directie en aandeelhouder, periodieke vergaderingen met MT en aandeelhouder. Verder heeft hij ervaring met het opstellen van financieringsaanvragen ten behoeve van de huisbankier. Hij is per direct fulltime beschikbaar in de 4 noordelijke provincies.

50 jaar, SPD diploma en een aantal modules OU. Hij is een ervaren Controller met vaardigheden als Management rapportages opstellen, analyse en consolidatie, (management) rapportages en budgetteren. Daarnaast heeft hij ervaring met implementatie ERP-systeem. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

48 jaar, HEAO BE diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als projectadministrateur/Controller. Het is zijn passie. Hij heeft vele jaren ervaring met alle financiële aspecten van de projectadministratie, hij vindt het het leukste onderdeel van de financiële administratie. Van gesprekken met projectleiders tot het financieel strak administreren en analyseren van alle projecten. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van Excel. Projecten geven hem energie. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Flevoland en heeft een opzegtermijn van 1 maand.