Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


51 jaar, HEAO BE diploma en opleiding tot Registeraccountant behaald. Hij is een initiatiefrijk persoon die graag de regie pakt. Hij is in staat om snel een visie en zienswijze te vormen. Werkt graag samen en beschikt over de vaardigheden om veranderingen door te kunnen voeren. Heeft een constructief kritische grondhouding en is standvastig. Goed strategisch inzicht. Hij ziet het als een uitdaging om collega’s te motiveren om zich te ontwikkelen. Hij heeft vooral ervaring in een productieomgeving en is per direct beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland.

47 jaar, doctoraal bedrijfseconomie en postdoctoraal Accountancydiploma. Hij ziet snel trends in gegevens, heeft snel inzicht in complexe systemen. Overstijgend zien en handelen en met het bedrijfsbelang voorop. Creatief denken en doen. Proactief, onafhankelijk in het doorvoeren van eigen ideeën, die vaak innovatief zijn en veranderingsbereidheid van de omgeving vragen. Wordt gezien als bekwame, innovatieve oplosser van problemen. Wanneer nodig, aandacht voor detail en perfectionistisch. Hij heeft ervaring in binnen transport- en productiebedrijven. Hij is per 1 juli fulltime beschikbaar in Drenthe, Friesland, groningen, Oversiijsel en Flevoland.

52 jaar, Meao BA diploma en 1 jaar HEAO BE. Zij is een zeer ervaren, kritische en gedreven Controller/Financial Accountant met cijfermatig inzicht en belangstelling voor de mens achter de cijfers. Zij denkt graag in oplossingen. Is een zeer sociale persoonlijkheid die van korte lijnen houdt. Gezien haar achtergrond, zij komt uit een ondernemers gezin, is zij zeer betrokken. Zij staat met beide benen op de grond, doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Zij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

29 jaar, Master Controlling diploma. Hij heeft de laatste periode gewerkt als trainer, technisch coördinator bij meerdere hockeyclubs. Hij wil nu graag aan de slag in het vak waar hij voor heeft gestudeerd namelijk Controlling. Hij is per direct voor 32 uur beschikbaar in Groningen en Drenthe.

48 jaar, PostHBO Controller Diploma en 5 jaar Nyenrode geen diploma. Zij heeft ervaring in het Bank- en verzekeringswezen, zorg, financiële dienstverlening, vastgoed en entertainment als (Business) Controller. Zij is per 1 juni weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Zij zoekt een opdracht voor 24-32 uur in de week in Friesland, Groningen en Drenthe.

57 jaar, SPDI en II en Post HBO opleiding tot coach diploma. Zij heeft ervaring in de sectoren zorg, woningcorporatie, en onderwijs. Zij is nu op zoek naar een nieuwe opdracht als Hoofd Administrateur, Assistent Controller. Zij is per direct beschikbaar voor 24-32 uur per week in Friesland, Groningen en Drenthe.

61 jaar, SPD diploma. Hij heeft een groot aantal ervaring als (Business) Controller binnen productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven. Hij heeft ervaring met het opzetten van rapportages voor de productie en inrichten controlling en projectcontrolling voor productiebedrijven. Gericht op het inzichtelijk maken van productie, arbeidsproductiviteit, nacalculaties en het vertalen naar het locale management, maar ook naar de directie. Als mede het opstellen, beoordelen van businesscases voor verschillende activiteiten. Hij is per 1 juli beschikbaar in heel Noord Nederland.

54 jaar,  HEAO BE, HOFAM, Corporate Finance diploma.  De laatste jaren Directeur Finance (CFO). Eindverantwoordelijk voor Finance & ICT. Leidinggevend aan de afdelingen Controlling, Accounting en ICT (8 fte). Lid Directieteam. Sparringpartner Directie, Management, RvC en aandeelhouders en externe stakeholders. Hij is per 1 april beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenteh, Flevoland en Overijssel.

52 jaar, Meao diploma en HEAO 2 jaar. Bij hem moet zijn beeld bij de cijfers kloppen. Dat stopt niet met alleen het analyseren van deze cijfers. Bewust bezig zijn met het belang van continu het verbeteren van niet alleen administratieve en financiële processen, maar ook van de rol die hij daarin zelf heeft. Zelf succesvol in actie komen geeft hem inspiratie en motivatie. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

48 jaar, MEAO BA diploma en SPD 2 jaar.  Gezien de opleiding en werkervaring is hij een goede Financieel Medewerker. Zijn ambitie is door het goed uitvoeren van zijn functie een stabiele factor te zijn in de organisatie. Voor collega’s wil hij in  zijn vakgebied een vraagbaak zijn waar ze altijd op terug kunnen vallen. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland.

53 jaar, HEAO-BE diploma. Hij heeft ervaring met het voeren van de algehele financiële administratie, fiscale aangiften, het samenstellen van de kwartaalrapportages en het samenstellen van de jaarrekening. Tevens heeft hij ervaring met het voeren van de salarisadministratie. Hij is per direct fulltime beschikbaar  in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

51 jaar, MEAO, MBA, PDL en Praktijkdiploma Belastingrecht diploma. In haar 32-jarige carrière in de financiële administratie, verzorgt zij al meer dan 25 jaar de salarisadministratie voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Zij heeft ervaring opgedaan met verschillende software, waaronder die van ADP en Exact. Zij heeft een goed gevoel voor cijfers en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Zij is per direct voor 16 uur per week beschikbaar in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland

59 jaar, HEAO BE en doctoraal bedrijfseconomie Financial Accounting DIPLOMA. Hij is een ondernemende en flexibele manager met zeer ruime ervaring binnen de financiële markten zowel in het bankwezen als in het bedrijfsleven. Hij denkt graag mee met de ontwikkelingen binnen de totale organisatie en weet processen in te richten en te optimaliseren. Zijn managementstijl kenmerkt zich het best als zeer gedreven en zelfstandig maar met de nodige aandacht voor de kwaliteiten van de collega’s. Hij verwacht de nodige inbreng van anderen zodat ze als team optimaal kunnen presteren. Hij besteedt veel zorg aan de ontwikkeling van de mens en hij weet met vooral de aandacht voor de sociale kant van de mens een goede relatie op te bouwen. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

54 jaar, HOFAM diploma. Hij is een stevige financieel professional die een brede kennis heeft van Finance, Projecten, HRM en Inkoop, en heeft ruime werkervaring in zowel de profit- als non profit sector. Daarnaast is hij goed in staat om zaken snel te doorgronden en tot de kern te komen. Hij weet een goede vertaalslag te maken van missie en visie richting algemeen beleid, beleidsdoelstellingen en financiële kaders. Het op de juiste manier verbindingen leggen tussen verschillende afdelingen en weet hoe hij een samenwerking kan bevorderen. Zijn karaktereigenschappen zijn te omschrijven als analytisch, resultaatgericht, daadkrachtig, betrouwbaar, accuraat, communicatief, creatief, professioneel, mensgericht, coachend en inspirerend. Hij is per direct voor 32 uur beschikbaar in Flevoland, Overijssel, Friesland en Drenthe

59 jaar, HEAO BE en Nivra diploma. Hij is een resultaatgerichte financiële professional, die vanuit de inhoud de onderliggende processen, organisaties en mensen snel doorgrondt. Weet wat er nodig is voor adequate bedrijfssturing en kan dit goed vertalen naar een uitgebalanceerde brede financiële functie en ICT ondersteuning. Wil geen financieel expert zijn, maar wil kennis met anderen delen en mee krijgen. Werkt graag aan verbeteringen. Is coachend leider en communiceert op alle niveaus. Ruime ervaring in de not for profit sector (onderwijs), gezondheidszorg (DBC’s, zorgfinanciering en kaderregeling AO/IC) en bij verzekeringsmaatschappijen. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Overijssel.

39 jaar, Executive Master Accountancy diploma en is Registeraccountant. Hij is per direct beschikbaar als zelfstandig registeraccountant (RA) voor interim opdrachten. Hij heeft als eindverantwoordelijk extern accountant ruime ervaring met diverse controle-opdrachten, waaronder jaarrekeningcontroles en groepscontroles, controle op het gebied van interne beheersing en overige assurance-opdrachten. Daarnaast heeft hij kennis en ervaring met de inrichting van de IT op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau ten aanzien van een betrouwbare en continue gegevensverwerking. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

48 jaar, HEAO BE en HOFAM diploma. In zijn functie als controller vindt hij het een uitdaging om, waar mogelijk, vernieuwend te zijn. Dit zowel binnen zijn eigen afdeling als voor de gehele organisatie. Het leveren van kwalitatief hoogstaande service, vanuit een hands-on mentaliteit, is zijn drive, evenals goede samenwerking met collega's. In de afgelopen jaren heeft hij brede ervaring opgedaan op het gebied van financiën en controlling. Vanuit een helikopterview denkt hij in processen en kijkt waar deze verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden, met een positief kritische houding. Het omzetten van plannen in doeltreffende actie met de bereidheid te doen wat daartoe gedaan moet worden, vanuit een systematische aanpak, is één van zijn kwaliteiten. .Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand