Kandidaten in Finance

28 jaar, Post Bachelor Managerial Controlling diploma en bezig met MsC Controlling. In haar huidige functie geeft zij leiding aan de financiële afdeling. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken voor tien BV’s, maandafsluitingen en het ontwerpen en opstellen van (nieuwe) rapportages en analyses. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de communicatie van cijfers en rapportages met de verschillende directieleden. Zij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij is beschikbaar in Friesland, Flevoland en Drenthe.

47 jaar, HOFAM diploma. Hij is een verbindende factor, gericht op samenwerking. Niet het individuele, maar het gezamelijke resultaat telt. Om dit te bereiken zorgt hij voor een goede sfeer, waarin een open communicatie leidt tot betrokkenheid van alle teamleden. Hierbij verliest hij het doel niet uit het oog. Verder heeft hij een voorliefde voor het maken van rapportages, analyseren en adviseren. Hij is ervaren met het sparren en vertalen van financiële gegevens aan non-financials. Als spin in het web is hij op zijn best. Hij neemt hierbij zijn verantwoordelijkheid en houdt iedereen op de hoogte. Hij is een echte doener en goed in het stellen van prioriteiten. Hij is fulltime  beschikbaar in Drenthe, Groningen en Friesland.

59 jaar, HEAO CE met BE in het pakket diploma en PDL diploma. Hij heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als Salarisadministrateur, Hoofd Administratie, senior administrateur en KAM Manager bij meerdere organisaties. De salarisadministratie is voor hem een hoeksteen in het financiële proces. Hij werkt graag samen met anderen om tot een optimale prestatie van het systeem te komen. Hij is zelfstandig, flexibel, coöperatief en vindt het een uitdaging om de juiste oplossing te vinden voor administratieve vraagstukken en werken met deadlines is een uitdaging. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Drenthe, Friesland en Overijssel

35 jaar, HBO SPD, HBO Financieel Management en Praktijkdiploma Bestuurlijke Informatievoorziening met diploma. Hij heeft de laatste jaren gewerkt als projectcontroller en  Financieel Manager. Als Projectcontroller is hij verantwoordelijk voor Financiële projectbewaking, analyse financieringsaanvragen, beoordelen financiële haalbaarheid van projecten, eindverantwoordelijk en aanspreekpunt op financieel gebied van de afdeling projectontwikkeling. Hij kan op korte termijn fulltime instromen in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland.

59 jaar, SPD 1. Hij is een allround Administrateur  die leiding heeft gegeven aan 5 medewerkers en  o.a verantwoordelijk is voor de salarisverwerking, het doen van aangiftes BTW en de voorbereiding van de financiele rapportages. Hij is per direct beschikbaar in Drenthe, Groningen en Friesland.

34 jaar, MSc Accountancy & Controlling en Exexcutive Master Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren als Senior Relatiemanager gewerkt bij een accountantskantoor en het laatste jaar een project gedaan ivm certificering NEN7510 in combinatie met compliance met de AVG. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

HBO BE en Post HBO-Controlling diploma. Hij heeft veel ervaring in de transportsector als Controller. Hij geeft leiding aan de financiële administratie, hij verzorgt de financiële maandelijkse rapportage, het opstellen en bewaken van de begroting, het samenstellen van de diverse jaarrekeningen inclusief consolidaties. De afgelopen jaren heeft hij diverse overnames begeleid en in de administratie verwerkt. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe en Overijssel. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

41 jaar, WO Bedrijfseconomie diploma. Eindverantwoordelijk voor het gehele proces m.b.t. de on-en offshore urenadministratie NL & UK, juiste registratie, autorisatie, verwerking & financiële afhandeling in de boekhouding en facturatie. Aansturing team NL & UK (7 FTE), procesbewaking en – optimalisatie, rapportage en verantwoording naar MT, budgettering en forecast m.b.t. tarieven en volumes/activiteiten, audits uitvoeren bij onderaannemers en bijdragen aan de jaarrekening leveren. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen en Drenthe

45 jaar, diploma Agrarische bedrijfskunde Financieel economisch Management. Hij is een stevige financial met jarenlange ervaring binnen verschillende finance gebieden. Hij heeft veel ervaring met ERP-pakketten zoals Exact, SAP en Microsoft Dynamics en de verschillende rapportage tools die daar bij horen. Hij is zeer allround en kenmerkt zich als nuchter, hands on, analytisch sterk en “what you see is what you get”.  Hij gedijt het best in een organisatie waar de lijnen kort zijn en hij het gevoel heeft dat hij een toegevoegde waarde kan zijn. Dit blijkt al bijvoorbeeld uit zijn schoolkeuze waar hij in plaats van de grote HEAO, gekozen heeft voor de kleinere Financieel Economisch Management opleiding op de toenmalige AHOF. Vandaar ook zijn keuze om in het MKB te willen werken. Hij is per 1 maart fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

49 jaar, HEAO BE, Post Hbo Financial Controller diploma. Hij is een nuchter, stevig en actief persoon met een gezonde dosis realismeen een zekere eigenheid.Iemand die weet wat er op zijn vakgebied te koop is. Hij stelt zich openhartig op,maakt plezierig contacten gaat als gelijkwaardige gesprekspartner de dialoog aan. Hij weet prioriteiten te stellen, is uitstekend in staatom zowelschriftelijkalsmondeling helder te communiceren,heeft de capaciteit om collega’s te overtuigen en is resultaatgericht en weet doelen te bereiken.Zijn kerntaken zijn: ontwikkelen, coördineren en voeren van bedrijfsadministratie zodat daar verantwoording over kan worden afgelegd, intensief onderhouden van interneen externe contacten met o.a. accountants, banken en fiscus,sparringpartner van de Directeur mbt financiele en niet-financiele informatie, opstellen en analyseren van de begroting,prognoses en (meerjaren)plannen, opstellen van periodieke rapportages. Hij is per direct  fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

40 jaar, RUG Bedrijfskunde diploma. Hij is een financieel professional en heeft ruim tien jaar gewerkt in de non-profitsector en veel ervaring opgedaan met financiële processen, informatievoorziening en de verschillende onderdelen van de planning & controlcyclus. Hij heeft een positieve instelling en is voortdurend op zoek naar verbeteringen. Zijn toegevoegde waarde ligt bij problemen te analyseren en snel en goed op te lossen, goede prioriteiten kunn en stellen en hoofd-en bijzaken scheiden, in drukke perioden is hij scherp,dan kan hij goed plannen en organiseren, makkelijk kunnen schakelen tussen taken en bereid zijn taken over te nemen. Hij heeft veel ervaring met AFAS Profit en excel. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

54 jaar, Havo,PDN diploma en 2 certificaten HBO financiele Administratie. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als Hoofd Administratiebij meerdere technische bedrijven. Haar taken zijn: Management inzicht geven in het financiële reilen en zeilen van de organisatie zodat de bestuurders de juiste beslissingen kunnen nemen, door kritisch en kostenbewust te handelen  het bedrijfsresultaat positief beïnvloeden.  Zij is 32 – 40 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij wil werken in Groningen, Drenthe en Friesland.

32 jaar, HOFAM diploma.  Zij is enorm nieuwsgierig en wordt enthousiast van het oplossen van vraagstukken en het maken van analyses. Dat is echt haar ding.  Zij is echt voor het samenwerken, zowel het delen als het halen van de kennis.  Haar kennis ligt in complexe beheer van het grootboek en het opstellen van financiële rapportages zoals de Accountingrapportage. Verder het verzorgen van financiële verantwoording van  grote subsidieprojecten richting subsidieverstrekkers. Zij is voor 32 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

55 jaar, HEAO propedeuse gehaald en SPD1 diploma.Hij is goed in staat beslissingen te nemen binnen zijn verantwoordelijkheid, heeft zicht op de verantwoordelijkheden van anderen en maakt hiervan gebruik om onderwerpen op de agenda te krijgen. Hij bezit teamgeest en kan anderen ook meetrekken in zijn enthousiasme. Hij staat open voor veranderingen en is flexibel. Hij heeft ervaring binnen een productieomgeving en zijn Engels en Duits is uitstekend in woord en geschrift. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, drenthe en kop van Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden. 

56 jaar,  MBA en PDL diploma. Meer dan 26 jaar ervaring als Salaris- en Personeelsadministrateur bij meerdere organisatie. Hij heeft kennis van veel CAO's en geeft ook leiding aan meerdere medewerkers.  Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand

53 jaar, HBO BE en HOFAM diploma. Hij heeft meerdere jaren ervaring in de gezondheidszorg, productieomgeving als Business Analist, in de Accounting, met Balance scorecard en Budgettering. Hij is binnenkort weer fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

43 jaar, HEAO Accountancy en ook ingeschreven in Accountantsregister. Zij is een doorzetter, ambitieus, nauwkeurig, humoristisch, stressbestendig zijn de voornaamste  goede eigenschappen van haar. Zij heeft jarenlange werkervaring in de accountancy. De laatste jaren heeft zij een aantal projecten gedaan op controlling en interim Accountancy opdrachten. Zij is voor max. 4 dagen per week beschikbaar.

47 jaar, MBO Bedr Adm Medewerker en VPS diploma. Zij heeft meer dan 12 jaar ervaring zowel als Administrateur en als Salarisadministrateur. Tevens heeft zij ervaring met de personeelsadministratie. Zij heeft ervaring met Exact Globe en Unit4. Zij is per direct  voor 24-32 uur per week beschikbaar in Overijssel, Drenthe en Friesland.

52 jaar, Nivra Register Accountant diploma. Hij heeft veel ervaring met formuleren financieel beleid langere termijn, advisering op het gebied van ontwikkeling Governence, Vastgoed beleid uitvoeren en ICT dienstverlening. Hij is beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is per direct beschikbaar in Friesland, Drenthe en Groningen

53 jaar, MBA diploma en SPD statistiek certificaat. Hij heeft meer dan 9 jaar ervaring als Projectadministrateur, zowel in bedrijfsleven als in de non-profitsector. verder heeft hij vele jaren ervaring opgedaan als Finnacieel Medewerker binnen gemeenten. Hij is voor 4 dagen per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

44 jaar, MBA diploma en SPD 6 modules. Hij is een allround Administrateur/ Financieel Medewerker en heeft ervaring met projectadministratie, maand- en jaarafsluiting, loonadministratie , BTW aangiftes. Hij is per direct beschikbaar in Noord-Holland, Friesland en Flevoland.

45 jaar, HBO BE en VPS diploma. Hij heeft een groot aantal jaren ervaring met de gehele salarisverwerking en alle daar bijhorende componenten zoals contacten met de belastingdienst, verzekeraars en UWV. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand en zoekt een baan in Drenthe, Friesland en Overijssel.

Meer informatie

 Wil u meer informatie over een kandidaat neemt u dan contact met ons op (tel. 0512 - 513093) of via onderstaande link.

Neem contact op