Kandidaten in Finance

47 jaar, HOFAM diploma. Hij is een verbindende factor, gericht op samenwerking. Niet het individuele, maar het gezamelijke resultaat telt. Om dit te bereiken zorgt hij voor een goede sfeer, waarin een open communicatie leidt tot betrokkenheid van alle teamleden. Hierbij verliest hij het doel niet uit het oog. Verder heeft hij een voorliefde voor het maken van rapportages, analyseren en adviseren. Hij is ervaren met het sparren en vertalen van financiële gegevens aan non-financials. Als spin in het web is hij op zijn best. Hij neemt hierbij zijn verantwoordelijkheid en houdt iedereen op de hoogte. Hij is een echte doener en goed in het stellen van prioriteiten. Hij is vanaf januari oor 40 uur beschikbaar in Drenthe, Groningen en Friesland

47 jaar, HBO diploma Agrarische Bedrijfskunde Logistiek diploma. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het optimaliseren van de administratieve organisatie en ontwikkelen van overzichtelijke managementrapportages vanuit het systeem. Het gevolg was efficiënter (samen)werken, periodiek meer inzicht in de diverse bedrijfsresultaten zoals financieel, verkoop, productieprestatie en ziekteverzuim. Bovendien werden hierdoor onvoorziene correcties bij het opstellen van de jaarrapportage beperkt en externe accountantskosten teruggedrongen.  Ook is hij projectleider geweest bij de invoering van een nieuw ERP pakket, waarin alle facetten als financieel, voorraden, artikelbeheer, productie, logistiek, enz. van het bedrijf werden opgenomen. Hij kan op korte termijn fulltime instromen in Friesland, Groningen en Drenthe.

40 jaar, RUG Bedrijfskunde diploma. Hij is een financieel professional en heeft ruim tien jaar gewerkt in de non-profitsector en veel ervaring opgedaan met financiële processen, informatievoorziening en de verschillende onderdelen van de planning & controlcyclus. Hij heeft een positieve instelling en is voortdurend op zoek naar verbeteringen. Zijn toegevoegde waarde ligt bij problemen te analyseren en snel en goed op te lossen, goede prioriteiten kunn en stellen en hoofd-en bijzaken scheiden, in drukke perioden is hij scherp,dan kan hij goed plannen en organiseren, makkelijk kunnen schakelen tussen taken en bereid zijn taken over te nemen. Hij heeft veel ervaring met AFAS Profit en excel. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

32 jaar, HOFAM diploma.  Zij is enorm nieuwsgierig en wordt enthousiast van het oplossen van vraagstukken en het maken van analyses. Dat is echt haar ding.  Zij is echt voor het samenwerken, zowel het delen als het halen van de kennis.  Haar kennis ligt in complexe beheer van het grootboek en het opstellen van financiële rapportages zoals de Accountingrapportage. Verder het verzorgen van financiële verantwoording van  grote subsidieprojecten richting subsidieverstrekkers. Zij is voor 32 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

56 jaar,  MBA en PDL diploma. Meer dan 26 jaar ervaring als Salaris- en Personeelsadministrateur bij meerdere organisatie. Hij heeft kennis van veel CAO's en geeft ook leiding aan meerdere medewerkers.  Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand

54 jaar, Havo,PDN diploma en 2 certificaten HBO financiele Administratie. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als Hoofd Administratiebij meerdere technische bedrijven. Haar taken zijn: Management inzicht geven in het financiële reilen en zeilen van de organisatie zodat de bestuurders de juiste beslissingen kunnen nemen, door kritisch en kostenbewust te handelen  het bedrijfsresultaat positief beïnvloeden.  Zij is 32 – 40 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij wil werken in Groningen, Drenthe en Friesland.

55 jaar, HEAO propedeuse gehaald en SPD1 diploma.Hij is goed in staat beslissingen te nemen binnen zijn verantwoordelijkheid, heeft zicht op de verantwoordelijkheden van anderen en maakt hiervan gebruik om onderwerpen op de agenda te krijgen. Hij bezit teamgeest en kan anderen ook meetrekken in zijn enthousiasme. Hij staat open voor veranderingen en is flexibel. Hij heeft ervaring binnen een productieomgeving en zijn Engels en Duits is uitstekend in woord en geschrift. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, drenthe en kop van Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden. 

47 jaar, HBO en WO diploma richting Bedrijfskunde. Hij heeft als projectcontroller binnen een grote landelijke organisatie en als deeltijd controller binnen diverse MKB bedrijven veel ervaring opgedaan in het opzetten en beheren van (financiële) sturingscijfers, om meer duidelijkheid binnen de organisatie te brengen. Door zijn goede analytische vermogen is hij in staat om snel verbanden te leggen en deze gemakkelijk in financiële scenario’s om te zetten. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het optimaliseren van diverse administratieve organisaties en het ontwikkelen van overzichtelijke managementrapportages vanuit het systeem. Het gevolg was efficiënter (samen)werken, periodiek meer inzicht in de diverse bedrijfsresultaten zoals financieel, verkoop, productieprestatie. Hij is op korte termijn voor 20 tot 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

53 jaar, HBO BE en HOFAM diploma. Hij heeft meerdere jaren ervaring in de gezondheidszorg, productieomgeving als Business Analist, in de Accounting, met Balance scorecard en Budgettering. Hij is binnenkort weer fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

47 jaar, MBO Bedr Adm Medewerker en VPS diploma. Zij heeft meer dan 12 jaar ervaring zowel als Administrateur en als Salarisadministrateur. Tevens heeft zij ervaring met de personeelsadministratie. Zij heeft ervaring met Exact Globe en Unit4. Zij is per direct  voor 24-32 uur per week beschikbaar in Overijssel, Drenthe en Friesland.

43 jaar, HEAO Accountancy en ook ingeschreven in Accountantsregister. Zij is een doorzetter, ambitieus, nauwkeurig, humoristisch, stressbestendig zijn de voornaamste  goede eigenschappen van haar. Zij heeft jarenlange werkervaring in de accountancy. De laatste jaren heeft zij een aantal projecten gedaan op controlling en interim Accountancy opdrachten. Zij is voor max. 4 dagen per week beschikbaar.

44 jaar, MBA diploma en SPD 6 modules. Hij is een allround Administrateur/ Financieel Medewerker en heeft ervaring met projectadministratie, maand- en jaarafsluiting, loonadministratie , BTW aangiftes. Hij is per direct beschikbaar in Noord-Holland, Friesland en Flevoland.

52 jaar, Nivra Register Accountant diploma. Hij heeft veel ervaring met formuleren financieel beleid langere termijn, advisering op het gebied van ontwikkeling Governence, Vastgoed beleid uitvoeren en ICT dienstverlening. Hij is beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is per direct beschikbaar in Friesland, Drenthe en Groningen

53 jaar, MBA diploma en SPD statistiek certificaat. Hij heeft meer dan 9 jaar ervaring als Projectadministrateur, zowel in bedrijfsleven als in de non-profitsector. verder heeft hij vele jaren ervaring opgedaan als Finnacieel Medewerker binnen gemeenten. Hij is voor 4 dagen per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

45 jaar, HBO BE en VPS diploma. Hij heeft een groot aantal jaren ervaring met de gehele salarisverwerking en alle daar bijhorende componenten zoals contacten met de belastingdienst, verzekeraars en UWV. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand en zoekt een baan in Drenthe, Friesland en Overijssel.

27 jaar, Masterdiploma Bedrijfskunde. Hij heeft meerdere jaren ervaring als Hoofd Financiele Zaken als de volledige boekhouding,  Managementrapportages opmaken, budgetten en bezetting beheren, projectenkosten boeken. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn  van 1 maand.

32 jaar, MBA en is nu bezig met zijn HBO diploma SPD. Zo’n 9 jaar ervaring in een internationaal bedrijf en sinds 2 jaar erviaring als Controller, waarbij hij verantwoordelijkheden heeft als het opstellen van diverse rapportages, de maandelijkse forecast, balans reconciliatie, aangifte van BTW, maandafsluitingen, budgetten, controle van aan te leveren informatie, ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot facturen en het up to date houden van het declaratiesysteem. Hij heeft ervaring met leidinggeven. Hij is vanaf 1 september fulltime beschikbaar in Friesland, Flevoland en Overijssel.

Meer informatie

 Wil u meer informatie over een kandidaat neemt u dan contact met ons op (tel. 0512 - 513093) of via onderstaande link.

Neem contact op