Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


51 jaar, HEAO Accountancy variant RA diploma. Hij is een financieel opgeleide manager met een brede ervaring. Zijn langdurige ervaring is opgebouwd bij een staalverwerkende massaproducent in de internationale automobiel omgeving en bij een machinebouwer voor de agrarische sector. Naast het reguliere financieel management heeft hij zich ook ingezet op niet financiële rollen en projecten, zoals actieve rol naar overgang van familie bedrijf naar private equity en betrokken geweest bij diverse acquisities. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Drenthe, Overijssel en Groningen.

56 jaar, HEAO BE en Post HBO bedrijfskunde diploma. Hij is een gedreven, mensgerichte Manager met veel expertise binnen de Zorg. Zo nodig schakelt hij over op taakgerichte aansturing en steekt zelf de handen uit de mouwen. Direct toegevoegde waarde is zijn kennis en ervaring met het gebruik van AFAS en verschillende Zorg- en BI-applicaties die als grondslag dienen voor analyse en stuur en managementrapportages. Ook heeft hij ervaring met de invoering van klantgericht handelen, het vertalen van strategie naar tactisch- en operationeel niveau en procesoptimalisatie incl. de samenhang tussen afdelingen en systemen. Hij is per direct voor 4 dagen per week beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

59 jaar, MEAO diploma en Excel I & II diploma. Tijdens zijn loopbaan heeft hij ruime ervaring opgedaan binnen diverse branches en functies. Hierdoor heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot hbo-niveau. Zijn open manier van communiceren zorgt ervoor dat hij mensen weet te motiveren en een brug weet te vormen tussen procedures, werkwijze en uitvoering. Door zijn sociale kijk op mensen en zijn geduldige aard, weet hij mensen op te leiden en te brengen tot collega’s met meer diepgang in hun werk. Voor velen is hij een vertrouwenspersoon. Hij is per direct fulltime beschkbaar in Groningen, Drenthe en Friesland.

52 jaar, Meao diploma en HEAO 2 jaar. Bij hem moet zijn beeld bij de cijfers kloppen. Dat stopt niet met alleen het analyseren van deze cijfers. Bewust bezig zijn met het belang van continu het verbeteren van niet alleen administratieve en financiële processen, maar ook van de rol die hij daarin zelf heeft. Zelf succesvol in actie komen geeft hem inspiratie en motivatie. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

58 jaar, MEAO BA en MBA en PDL diploma en1 jaar HEAO BE. Hij heeft veel ervaring met het verwerken van in- en verkoopfacturen, zowel inboeken als betalen en het verzorgen van de juiste informatie voor de periodieke financiële rapportages voor in- en externen. Hij houdt ervan om vragen van collega’s en externen correct en snel te beantwoorden.  Hij heeft ruim 15 jaar gewerkt met de personeel- en salarissoftware van Unit 4 HR, met als takenpakket het verwerken van de urenadministratie, het invoeren, controleren en verwerken van de salarissen, het verzorgen van de loon- en pensioenaangifte. Hij krijgt altijd een kik van zijn werk wanneer de cijfers kloppen(aansluiten).  De talen Nederlands, Engels en Duits beheerst hij in woord en geschrift. Hij beheerst veel financiële pakketten, waaronder Accountview en heeft een goede beheersing van Excel en Word en heeft gewerkt met ERP pakketten SAP, Aurora van JBA en Axapta.Hij kan op hele korte termijn stromen en is voor 40 uur per week beschikbaar Groningen, Drenthe en Friesland.

48 jaar, MEAO BA diploma en SPD 2 jaar.  Gezien de opleiding en werkervaring is hij een goede Financieel Medewerker. Zijn ambitie is door het goed uitvoeren van zijn functie een stabiele factor te zijn in de organisatie. Voor collega’s wil hij in  zijn vakgebied een vraagbaak zijn waar ze altijd op terug kunnen vallen. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland.

53 jaar, HEAO-BE diploma. Hij heeft ervaring met het voeren van de algehele financiële administratie, fiscale aangiften, het samenstellen van de kwartaalrapportages en het samenstellen van de jaarrekening. Tevens heeft hij ervaring met het voeren van de salarisadministratie. Hij is per direct fulltime beschikbaar  in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

51 jaar, MEAO, MBA, PDL en Praktijkdiploma Belastingrecht diploma. In haar 32-jarige carrière in de financiële administratie, verzorgt zij al meer dan 25 jaar de salarisadministratie voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Zij heeft ervaring opgedaan met verschillende software, waaronder die van ADP en Exact. Zij heeft een goed gevoel voor cijfers en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Zij is per direct voor 16 uur per week beschikbaar in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland

54 jaar, HOFAM diploma. Hij is een stevige financieel professional die een brede kennis heeft van Finance, Projecten, HRM en Inkoop, en heeft ruime werkervaring in zowel de profit- als non profit sector. Daarnaast is hij goed in staat om zaken snel te doorgronden en tot de kern te komen. Hij weet een goede vertaalslag te maken van missie en visie richting algemeen beleid, beleidsdoelstellingen en financiële kaders. Het op de juiste manier verbindingen leggen tussen verschillende afdelingen en weet hoe hij een samenwerking kan bevorderen. Zijn karaktereigenschappen zijn te omschrijven als analytisch, resultaatgericht, daadkrachtig, betrouwbaar, accuraat, communicatief, creatief, professioneel, mensgericht, coachend en inspirerend. Hij is per direct voor 32 uur beschikbaar in Flevoland, Overijssel, Friesland en Drenthe

59 jaar, HEAO BE en doctoraal bedrijfseconomie Financial Accounting DIPLOMA. Hij is een ondernemende en flexibele manager met zeer ruime ervaring binnen de financiële markten zowel in het bankwezen als in het bedrijfsleven. Hij denkt graag mee met de ontwikkelingen binnen de totale organisatie en weet processen in te richten en te optimaliseren. Zijn managementstijl kenmerkt zich het best als zeer gedreven en zelfstandig maar met de nodige aandacht voor de kwaliteiten van de collega’s. Hij verwacht de nodige inbreng van anderen zodat ze als team optimaal kunnen presteren. Hij besteedt veel zorg aan de ontwikkeling van de mens en hij weet met vooral de aandacht voor de sociale kant van de mens een goede relatie op te bouwen. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

39 jaar, Executive Master Accountancy diploma en is Registeraccountant. Hij is per direct beschikbaar als zelfstandig registeraccountant (RA) voor interim opdrachten. Hij heeft als eindverantwoordelijk extern accountant ruime ervaring met diverse controle-opdrachten, waaronder jaarrekeningcontroles en groepscontroles, controle op het gebied van interne beheersing en overige assurance-opdrachten. Daarnaast heeft hij kennis en ervaring met de inrichting van de IT op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau ten aanzien van een betrouwbare en continue gegevensverwerking. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

59 jaar, HEAO BE en Nivra diploma. Hij is een resultaatgerichte financiële professional, die vanuit de inhoud de onderliggende processen, organisaties en mensen snel doorgrondt. Weet wat er nodig is voor adequate bedrijfssturing en kan dit goed vertalen naar een uitgebalanceerde brede financiële functie en ICT ondersteuning. Wil geen financieel expert zijn, maar wil kennis met anderen delen en mee krijgen. Werkt graag aan verbeteringen. Is coachend leider en communiceert op alle niveaus. Ruime ervaring in de not for profit sector (onderwijs), gezondheidszorg (DBC’s, zorgfinanciering en kaderregeling AO/IC) en bij verzekeringsmaatschappijen. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Drenthe, Groningen, Friesland en de kop van Overijssel.

48 jaar, HEAO BE en HOFAM diploma. In zijn functie als controller vindt hij het een uitdaging om, waar mogelijk, vernieuwend te zijn. Dit zowel binnen zijn eigen afdeling als voor de gehele organisatie. Het leveren van kwalitatief hoogstaande service, vanuit een hands-on mentaliteit, is zijn drive, evenals goede samenwerking met collega's. In de afgelopen jaren heeft hij brede ervaring opgedaan op het gebied van financiën en controlling. Vanuit een helikopterview denkt hij in processen en kijkt waar deze verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden, met een positief kritische houding. Het omzetten van plannen in doeltreffende actie met de bereidheid te doen wat daartoe gedaan moet worden, vanuit een systematische aanpak, is één van zijn kwaliteiten. .Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand