Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


33 jaar, HBO Personeel en Arbeid diploma en PDL diploma. Verantwoordelijk voor crediteuren- en debiteurenadministratie, eerste aanspreekpunt voor medewerkers en externe partijen. Beheer van openstaande facturen en bijbehorend klantcontact. Ondersteunend en adviserend bij facturatie projecten. Medeverantwoordelijk voor personeelsadministratie en salarisadministratie voor meerdere bv’s. In- en extern operationeel verantwoordelijk voor complete wagenpark. Hij is per direct beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland voor 24 uur per week.

54 jaar, HEAO BE en PDL diploma. Hij  is een allround financieel professional. Hij heeft ruime ervaring met het werken in een productiebedrijf. Door het werken met documentaire accreditieven heb ik geleerd om zeer accuraat te werken. Hij is zeer sociaal en collegiaal en betrouwbaar en hij is een goede luisteraar en maakt op basis van de feiten een goede afweging. Hij heeft naast de controlling taken een grote affiniteit voor de IT. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Drenthe en Overijssel.

56 jaar, Postdoctoraal Accountancy en Business Valuation diploma. Groot aantal jaren ervaring in de accountancy en laatstelijk interim Controller bij een autobedrijf geweest. Hij kan op korte termijn instromen in heel Noord Nederland.

48 jaar, HBO Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren in de accountancy geweest en heeft de laatste jaren een eigen administratiekantoor gehad. Is nu net klaar met een tijdelijke opdracht als Administrateur waar hij verantwoordelijk was voor de gehele administratie van alle vennootschappen, voorbereiden jaarrekeningen,  verantwoordelijk voor contacten met externe partijen als bank, belastingdienst en accountant en het beheer van alle contracten (wagenpark, huisvesting etc) en verzekeringen. Hij is per direct beschikbaar voor 32 uur per week in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

46 jaar, HEAO BE, aantal Post HBO opleidingen en Master Business Control, Master in Controlling. Als ervaren manager / businesscontroller vindt hij het belangrijk om bij veranderende klantwensen met elkaar de schouders eronder te zetten om de gestelde doelen te behalen. Hij doet dit door met zelfvertrouwen verbindingen te leggen met medewerkers. Door het beste uit elkaar te halen en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten kom je verder en bereik je je doelen. Dit geeft veel energie. Hij heeft brede kennis en ervaring opgedaan als manager en als sparring partner van het management op het gebied van controlling, proces- en risicomanagement, verandermanagement en financieel management. Hij is per juli fulltime beschikbaar in de 3 noordelijke provincies.

41-jaar, Registeraccountant aangevuld met een postdoctorale Management Consultancy opleiding en met internationale ervaring. Hij wordt in zijn werk gewaardeerd om zijn positief kritische en constructieve instelling, eerlijkheid en oplossingsgerichtheid. Hij ervaring in leiding geven aan de afdelingen Financiën, Business Control en HRM (8 fte). Hij was verantwoordelijk voor de planning & control cyclus, de administratieve organisatie/interne beheersing en coördinatie van de jaarrekeningcontrole, het verzorgen van perioderapportages, analyses en het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen ten behoeve van management, directie en aandeelhouder, periodieke vergaderingen met MT en aandeelhouder. Verder heeft hij ervaring met het opstellen van financieringsaanvragen ten behoeve van de huisbankier. Hij is per direct fulltime beschikbaar in de 4 noordelijke provincies.

50 jaar, SPD diploma en een aantal modules OU. Hij is een ervaren Controller met vaardigheden als Management rapportages opstellen, analyse en consolidatie, (management) rapportages en budgetteren. Daarnaast heeft hij ervaring met implementatie ERP-systeem. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

42 jaar, HEAO BE en RUG, Bedrijfseconomie, variant Management en Organisation diploma.In zijn laatste functie waren zijn taken: leiding geven aan MT, strategie ontwikkeling, operationele dagelijkse leiding (Inkoop, Logistiek, Productie, Verkoop, Lab, R&D, Finance), verbeteren afdeling financiële administratie, verbeteren maandafsluiting proces (van >14 dagen naar 4 dagen), bank/investeerders communicatie, ontwikkelen van rapportages en analyses, KPI ontwikkeling, verbeteren kostprijs methodiek, ontwikkelen van budgettering en forecasting proces en ontwikkelen cashflow rapportage. Hij is per direct beschikbaar in heel Noord Nederland

58 jaar, HEAO BE diploma. De combinatie van 10 jaar ervaring als Business Controller en 11 jaar in dienst van een groot internationaal bedrijf, heeft hem een goede basis gegeven voor het leveren van solide resultaten als Teamleider van een internationaal joint venture met als hoofdtaken: facturering, budgettering, reporting, cash calls, en credit control. Daarnaast het uitvoeren en begeleiden van inkomende en uitgaande Audits, Support geven en begeleiden van IT-projecten en veranderings processen, ontwikkeling van een cost engineering governance structuur, performance reporting en Business Plan coördinatie.. hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe, friesland en de kop van overijssel.

Hij is een bevlogen Finance professional. Zijn plezier haalt hij uit samenwerken, gezamenlijk doelen stellen en vooral deze doelen waarmaken. Hij heeft een goede helicopterview, maar duikt ook graag voor diepere analyse in de financiële details. Het is voor hem vanzelfsprekend om te werken op een gestructureerde en analytische manier, waarbij hij gewend is te denken in processen. Daarnaast houdt hij ervan om eigen initiatief te tonen en vindt hij het leuk om kennis over te dragen aan collega’s. Hij heeft ervaring met leiding geven aan 8 medewerkers. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

52 jaar, Nivra 1e fase en Bestuurlijke informatievoorziening / Administratieve Organisatie (UvA). Hij werkt vanuit een van nature onafhankelijke positie, totaaloverzicht en vakbekwaamheid, en is een stabiele factor in situaties van onzekerheid en verandering. Daarmee is hij altijd ondersteunend aan de organisatie en uitsluitend bepalend als de situatie dat vereist. Doordat hij in staat is boven de materie te staan, bezit hij een grote mate van creativiteit om oplossingen te bedenken en deze vanuit inhoud te 'verkopen'. Om een doel te bereiken overtuigt hij mensen op basis van visie en argumenten. Binnen de kaders van een opdracht, de visie en vakinhoudelijke randvoorwaarden gaat hij ervan uit dat er altijd meerdere 'wegen naar Rome' mogelijk zijn. Hij is iemand die prestaties wil leveren. Hoe groter de uitdaging van de opdracht hoe gemotiveerder hij wordt het doel te bereiken. Hij is per direct fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

29 jaar, HBO BE diploma en bezig met Open Universiteit Premaster bedrijfskunde. Hij is nu Business Controller voor 4 werkmaatschappijen waar hij verantwoordelijk is voor opstellen jaarcijfers, verzorging van managementinformatie en cashflow prognoses, maandomzet en marge en de kwartaalrapportage. Verder is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

48 jaar, HEAO BE diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als projectadministrateur/Controller. Het is zijn passie. Hij heeft vele jaren ervaring met alle financiële aspecten van de projectadministratie, hij vindt het het leukste onderdeel van de financiële administratie. Van gesprekken met projectleiders tot het financieel strak administreren en analyseren van alle projecten. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van Excel. Projecten geven hem energie. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Flevoland en heeft een opzegtermijn van 1 maand.