Kandidaten in Finance

47 jaar, HBO diploma Agrarische Bedrijfskunde Logistiek diploma. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het optimaliseren van de administratieve organisatie en ontwikkelen van overzichtelijke managementrapportages vanuit het systeem. Het gevolg was efficiënter (samen)werken, periodiek meer inzicht in de diverse bedrijfsresultaten zoals financieel, verkoop, productieprestatie en ziekteverzuim. Bovendien werden hierdoor onvoorziene correcties bij het opstellen van de jaarrapportage beperkt en externe accountantskosten teruggedrongen.  Ook is hij projectleider geweest bij de invoering van een nieuw ERP pakket, waarin alle facetten als financieel, voorraden, artikelbeheer, productie, logistiek, enz. van het bedrijf werden opgenomen. Hij kan op korte termijn fulltime instromen in Friesland, Groningen en Drenthe.

46 jaar, Universitair Bedrijfseconomie en Post HBO Opleiding Verandermanagement diploma. Zij heeft ervaring in het geven van leiding aan verandertrajecten in de zorg (P&C cyclus, beeldschermzorg). Door haar pragmatische en enthousiaste aanpak en het serieus nemen van medewerkers op de werkvloer is zij, samen met anderen, daadwerkelijk in staat veranderingen te realiseren. Zij is maximaal 32 uur per week beschikbaar in Groningen, Drenthe en Oost-Friesland.

39 jaar, MBA diploma en bezig met SPD. Zij heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het verwerken van complete financiele administraties verwerkt, zowel op een administratiekantoor als ook op een accountantskantoor en later bij een organisatie in de non-profitsector. Ook het uitzoeken van tussenrekeningen en specificaties maken van openstaande saldi heeft zij daar gedaan. Tevens heeft zij ook op gewone bedrijfsadministraties gewerkt daar was zij o.a ook verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, dus als de klanten niet op tijd betalen bellen en aanmaningen versturen. Verder heeft zij ervaring met Excel; diverse berekeningen werden in Excel gedaan voor o.a. BTW aangifte. Zij is per direct  voor 24 uur per week beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe.

56 jaar,  MBA en PDL diploma. Meer dan 26 jaar ervaring als Salaris- en Personeelsadministrateur bij meerdere organisatie. Hij heeft kennis van veel CAO's en geeft ook leiding aan meerdere medewerkers.  Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand

33 jaar, VWO gedaan. De ambitie van haar ligt bij de financiële administratie en zij haalt veel voldoening uit het optimaliseren en verbeteren van processen en procedures. Tevens vindt zij het een uitdaging om zorg te dragen voor een goed inzicht in de financiële kant van het bedrijf. zij heeft veel ervaring met het opzetten, controleren en analyseren van diverse rapportages zoals management -,budget- en cash flow rapportages. Uit ervaring heeft zij geleerd dat een goede samenwerking en communicatie belangrijk zijn om de financiële administratie naar een hoger plan te tillen. Zij is maximaal voor 24 uur per week beschikbaar in Friesland en Groningen.

55 jaar, HEAO propedeuse gehaald en SPD1 diploma.Hij is goed in staat beslissingen te nemen binnen zijn verantwoordelijkheid, heeft zicht op de verantwoordelijkheden van anderen en maakt hiervan gebruik om onderwerpen op de agenda te krijgen. Hij bezit teamgeest en kan anderen ook meetrekken in zijn enthousiasme. Hij staat open voor veranderingen en is flexibel. Hij heeft ervaring binnen een productieomgeving en zijn Engels en Duits is uitstekend in woord en geschrift. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, drenthe en kop van Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden. 

46 jaar, Post HBO Bedrijfskunde diploma. Hij is eindverantwoordelijk voor de projectadministratie, financiele processen, inclusief risicomanagement en financiele- en managementrapportage. Verder heeft hij veel deelgenomen aan tenderboards en het doen van risico-analyses. Hij geeft leiding aan 5 medewekers. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe, Frisland en Overijssel.

47 jaar, HBO en WO diploma richting Bedrijfskunde. Hij heeft als projectcontroller binnen een grote landelijke organisatie en als deeltijd controller binnen diverse MKB bedrijven veel ervaring opgedaan in het opzetten en beheren van (financiële) sturingscijfers, om meer duidelijkheid binnen de organisatie te brengen. Door zijn goede analytische vermogen is hij in staat om snel verbanden te leggen en deze gemakkelijk in financiële scenario’s om te zetten. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het optimaliseren van diverse administratieve organisaties en het ontwikkelen van overzichtelijke managementrapportages vanuit het systeem. Het gevolg was efficiënter (samen)werken, periodiek meer inzicht in de diverse bedrijfsresultaten zoals financieel, verkoop, productieprestatie. Hij is op korte termijn voor 20 tot 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

53 jaar, HBO BE en HOFAM diploma. Hij heeft meerdere jaren ervaring in de gezondheidszorg, productieomgeving als Business Analist, in de Accounting, met Balance scorecard en Budgettering. Hij is binnenkort weer fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

47 jaar, MBO Bedr Adm Medewerker en VPS diploma. Zij heeft meer dan 12 jaar ervaring zowel als Administrateur en als Salarisadministrateur. Tevens heeft zij ervaring met de personeelsadministratie. Zij heeft ervaring met Exact Globe en Unit4. Zij is per direct  voor 24-32 uur per week beschikbaar in Overijssel, Drenthe en Friesland.

43 jaar, HEAO Accountancy en ook ingeschreven in Accountantsregister. Zij is een doorzetter, ambitieus, nauwkeurig, humoristisch, stressbestendig zijn de voornaamste  goede eigenschappen van haar. Zij heeft jarenlange werkervaring in de accountancy. De laatste jaren heeft zij een aantal projecten gedaan op controlling en interim Accountancy opdrachten. Zij is voor max. 4 dagen per week beschikbaar.

44 jaar, MBA diploma en SPD 6 modules. Hij is een allround Administrateur/ Financieel Medewerker en heeft ervaring met projectadministratie, maand- en jaarafsluiting, loonadministratie , BTW aangiftes. Hij is per direct beschikbaar in Noord-Holland, Friesland en Flevoland.

52 jaar, Nivra Register Accountant diploma. Hij heeft veel ervaring met formuleren financieel beleid langere termijn, advisering op het gebied van ontwikkeling Governence, Vastgoed beleid uitvoeren en ICT dienstverlening. Hij is beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is per direct beschikbaar in Friesland, Drenthe en Groningen

48 jaar, HEAO BE, HOFAM en MBA diploma.  Hij is een resultaatgerichte interim-manager met ruime ervaring in verschillende finance-rollen, zoals business control, financial control, corporate control, en daaraan gerelateerd projectmanagement. Hij heeft ook leidinggegeven, projecten geleid, in managementteams gezeten. Hij is betrokken geweest bij overnames, integraties en (her)financieringen, en hij heeft een sterkte IT-affiniteit (ERP-implementaties, IT- beheer en – outsourcing). Hij schakelt moeiteloos tussen strategie en operatie, en kan uitstekend samenwerken met andere bedrijfsdisciplines. Hij beweegt zich gemakkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie, is gewend om te gaan met belangen en eisen van meerdere stakeholders, en stimuleert en stuurt mensen door de gezamenlijke doelen voor ogen te houden. Hij is per 1 mei voor 32-36 uur per week beschikbaar in Overijssel, Friesland, Drenthe, Flevoland en Gelderland.

45 jaar, HBO BE en VPS diploma. Hij heeft een groot aantal jaren ervaring met de gehele salarisverwerking en alle daar bijhorende componenten zoals contacten met de belastingdienst, verzekeraars en UWV. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand en zoekt een baan in Drenthe, Friesland en Overijssel.

54 jaar, SPD en HOFAM afstuderen 2017.)  Hij heeft als controller ervaring bij twee internationale bedrijven  Beide organisaties hebben hun eigen productie locaties waarbij het voor hem als financieel verantwoordelijke belangrijk is controle te houden op voorraden, logistieke processen, kostprijzen en vreemde valuta. Voor verschillende Europese entiteiten heeft hij een bepalende rol gehad in het inrichten van de financiële systemen zodat deze aansloten bij de consolidatieregels van de holding. Hij kan op korte termijn instromen en is fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

29 jaar, HBO Bachelor Business Administrion en PDL diploma. Zij heeft door haar werk veel ervaring opgedaan als Salarisadviseur. Zij verwerkte niet alleen de salarissen, maar gaf ook advies over hoe te handelen in een aantal zaken. Zij schrijft ook nieuwsbrieven indien er wijzigingen in wetgeving zijn. Verder gaat zij ook naar klanten. Zij is voor 36 uur beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij is beschikbaar in Friesland, Flevoland en Overijssel.

52 jaar, HEAO BE diploma. Hij is een allround inzetbare bedrijfseconoom, met veel kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen, een gouden rechterhand. Hij werkt graag samen in teamverband naar concrete resultaten. Hij combineert zijn kennis van administratieve processen met zijn integriteit, evenwichtigheid en kwaliteitsgerichtheid, om te komen tot een hoge mate van betrouwbaarheid van de financiële processen en de administratieve vastlegging daarvan. Onlosmakelijk daarmee verbonden ziet hij de voortdurende zorg voor goed beheerde masterdata. Met zijn brede ervaring en kennis van ICT-systemen weet hij deze ten volle te benutten. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

27 jaar, Masterdiploma Bedrijfskunde. Hij heeft meerdere jaren ervaring als Hoofd Financiele Zaken als de volledige boekhouding,  Managementrapportages opmaken, budgetten en bezetting beheren, projectenkosten boeken. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn  van 1 maand.

55 jaar, HBO SPD diploma. Zij heeft ruime ervaring als Administrateur in verschillende branches. Haar kennis zit in alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Financiële Administratie. Zij is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur in Friesland, Groningen en Drenthe.

32 jaar, MBA en is nu bezig met zijn HBO diploma SPD. Zo’n 9 jaar ervaring in een internationaal bedrijf en sinds 2 jaar erviaring als Controller, waarbij hij verantwoordelijkheden heeft als het opstellen van diverse rapportages, de maandelijkse forecast, balans reconciliatie, aangifte van BTW, maandafsluitingen, budgetten, controle van aan te leveren informatie, ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot facturen en het up to date houden van het declaratiesysteem. Hij heeft ervaring met leidinggeven. Hij is vanaf 1 september fulltime beschikbaar in Friesland, Flevoland en Overijssel.

Meer informatie

 Wil u meer informatie over een kandidaat neemt u dan contact met ons op (tel. 0512 - 513093) of via onderstaande link.

Neem contact op