Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


60 jaar, SPDI en II diploma. Hij beschikt over zeer grote expertise van projectmatige organisaties. Hij is een no nonsens teamplayer met goede leidinggevende capaciteiten. Hij heeft een sterke focus op efficiency verbeteringen en A.O. inrichting naar bruikbare management/bedrijfsinformatie. Hij is gewend zich snel aan te passen, verbeteringsprocessen te initiëren en te implementeren. Hij is per direct parttime en fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland.

49 jaar, Technische bedrijfskunde diploma. Hij is een resultaatgerichte ondernemende Finance Director met ervaring in internationale technische maakindustrie. Graag gaat hij de uitdaging aan om verbetering te initiëren en deze gezamenlijk tot een succes te maken binnen gestelde deadlines. Integriteit heeft hij daarbij hoog in het vaandel staan. Verder is hij positief ingesteld, werkt gestructureerd en is uiterst accuraat en heeft oog voor hoge kwaliteit van zijn werk. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Overijssel, Friesland, Drenthe en Flevoland.

45 jaar, diploma Agrarische bedrijfskunde Financieel economisch Management. Hij is een stevige financial met jarenlange ervaring binnen verschillende finance gebieden. Hij heeft veel ervaring met ERP-pakketten zoals Exact, SAP en Microsoft Dynamics en de verschillende rapportage tools die daar bij horen. Hij is zeer allround en kenmerkt zich als nuchter, hands on, analytisch sterk en “what you see is what you get”.  Hij gedijt het best in een organisatie waar de lijnen kort zijn en hij het gevoel heeft dat hij een toegevoegde waarde kan zijn. Dit blijkt al bijvoorbeeld uit zijn schoolkeuze waar hij in plaats van de grote HEAO, gekozen heeft voor de kleinere Financieel Economisch Management opleiding op de toenmalige AHOF. Vandaar ook zijn keuze om in het MKB te willen werken. Hij is per 1 maart fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

49 jaar, HAVO, MEAO en PDL diploma. Door haar werk bij accountantskantoren als Salarisadministrateur heeft zij ervaring met veel CAO's. Verder heeft zij veel contacten met clienten, pensioenfondsen, belastingdienst en UWV. In haar laatste baan heeft zij zich beziggehouden met het verwerken van personeelsmutaties, arbeidsovereenkomsten, in- door uitstroom van medewerkers, aanspreekpunt medewerkers. Het opzetten van digitale personeelsdossiers. Ziekteverzuim. Zij is voor maximaal 24 uur per week beschikbaar in Friesland en Flevoland.

47 jaar, HBO BE en Post HBO-Controlling diploma. Hij heeft veel ervaring in de transportsector als Controller. Hij geeft leiding aan de financiële administratie, hij verzorgt de financiële maandelijkse rapportage, het opstellen en bewaken van de begroting, het samenstellen van de diverse jaarrekeningen inclusief consolidaties. De afgelopen jaren heeft hij diverse overnames begeleid en in de administratie verwerkt. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe en Overijssel. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

41 jaar, WO Bedrijfseconomie diploma. Eindverantwoordelijk voor het gehele proces m.b.t. de on-en offshore urenadministratie NL & UK, juiste registratie, autorisatie, verwerking & financiële afhandeling in de boekhouding en facturatie. Aansturing team NL & UK (7 FTE), procesbewaking en – optimalisatie, rapportage en verantwoording naar MT, budgettering en forecast m.b.t. tarieven en volumes/activiteiten, audits uitvoeren bij onderaannemers en bijdragen aan de jaarrekening leveren. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen en Drenthe

34 jaar, MSc Accountancy & Controlling en Exexcutive Master Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren als Senior Relatiemanager gewerkt bij een accountantskantoor en het laatste jaar een project gedaan ivm certificering NEN7510 in combinatie met compliance met de AVG. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.