Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


51 jaar, HEAO BE diploma en opleiding tot Registeraccountant behaald. Hij is een initiatiefrijk persoon die graag de regie pakt. Hij is in staat om snel een visie en zienswijze te vormen. Werkt graag samen en beschikt over de vaardigheden om veranderingen door te kunnen voeren. Heeft een constructief kritische grondhouding en is standvastig. Goed strategisch inzicht. Hij ziet het als een uitdaging om collega’s te motiveren om zich te ontwikkelen. Hij heeft vooral ervaring in een productieomgeving en is per direct beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland.

51 jaar, Master Business Administration diploma. Hij heeft veel ervaring in het opzetten en implementeren van informatiesystemen. Daarnaast het digitaliseren van de financiële administraties en de managementrapportage en jaarrekeningverslaglegging opzetten. Hij is op korte termijn inzetbaar voor 4 dagen per week in Overijssel, Drenthe en Groningen.

63 jaar, Post HBO Finnacial Controller en bezig met Master opleiding Finance en Control. Hij heeft veel ervaring in:aansturen van een afdeling Finance, opstellen van maand-, kwartaal- en jaarrapportage, opstellen van de outlook (Forecast) en rolling forecast. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

47 jaar, doctoraal bedrijfseconomie en postdoctoraal Accountancydiploma. Hij ziet snel trends in gegevens, heeft snel inzicht in complexe systemen. Overstijgend zien en handelen en met het bedrijfsbelang voorop. Creatief denken en doen. Proactief, onafhankelijk in het doorvoeren van eigen ideeën, die vaak innovatief zijn en veranderingsbereidheid van de omgeving vragen. Wordt gezien als bekwame, innovatieve oplosser van problemen. Wanneer nodig, aandacht voor detail en perfectionistisch. Hij heeft ervaring in binnen transport- en productiebedrijven. Hij is per 1 juli fulltime beschikbaar in Drenthe, Friesland, groningen, Oversiijsel en Flevoland.

54 jaar,  HEAO BE, HOFAM, Corporate Finance diploma.  De laatste jaren Directeur Finance (CFO). Eindverantwoordelijk voor Finance & ICT. Leidinggevend aan de afdelingen Controlling, Accounting en ICT (8 fte). Lid Directieteam. Sparringpartner Directie, Management, RvC en aandeelhouders en externe stakeholders. Hij is per 1 april beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenteh, Flevoland en Overijssel.

52 jaar, Meao diploma en HEAO 2 jaar. Bij hem moet zijn beeld bij de cijfers kloppen. Dat stopt niet met alleen het analyseren van deze cijfers. Bewust bezig zijn met het belang van continu het verbeteren van niet alleen administratieve en financiële processen, maar ook van de rol die hij daarin zelf heeft. Zelf succesvol in actie komen geeft hem inspiratie en motivatie. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

53 jaar, HEAO-BE diploma. Hij heeft ervaring met het voeren van de algehele financiële administratie, fiscale aangiften, het samenstellen van de kwartaalrapportages en het samenstellen van de jaarrekening. Tevens heeft hij ervaring met het voeren van de salarisadministratie. Hij is per direct fulltime beschikbaar  in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

51 jaar, MEAO, MBA, PDL en Praktijkdiploma Belastingrecht diploma. In haar 32-jarige carrière in de financiële administratie, verzorgt zij al meer dan 25 jaar de salarisadministratie voor verschillende bedrijven in verschillende branches. Zij heeft ervaring opgedaan met verschillende software, waaronder die van ADP en Exact. Zij heeft een goed gevoel voor cijfers en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Zij is per direct voor 16 uur per week beschikbaar in Drenthe, Overijssel, Groningen en Friesland

59 jaar, HEAO BE en doctoraal bedrijfseconomie Financial Accounting DIPLOMA. Hij is een ondernemende en flexibele manager met zeer ruime ervaring binnen de financiële markten zowel in het bankwezen als in het bedrijfsleven. Hij denkt graag mee met de ontwikkelingen binnen de totale organisatie en weet processen in te richten en te optimaliseren. Zijn managementstijl kenmerkt zich het best als zeer gedreven en zelfstandig maar met de nodige aandacht voor de kwaliteiten van de collega’s. Hij verwacht de nodige inbreng van anderen zodat ze als team optimaal kunnen presteren. Hij besteedt veel zorg aan de ontwikkeling van de mens en hij weet met vooral de aandacht voor de sociale kant van de mens een goede relatie op te bouwen. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

54 jaar, HOFAM diploma. Hij is een stevige financieel professional die een brede kennis heeft van Finance, Projecten, HRM en Inkoop, en heeft ruime werkervaring in zowel de profit- als non profit sector. Daarnaast is hij goed in staat om zaken snel te doorgronden en tot de kern te komen. Hij weet een goede vertaalslag te maken van missie en visie richting algemeen beleid, beleidsdoelstellingen en financiële kaders. Het op de juiste manier verbindingen leggen tussen verschillende afdelingen en weet hoe hij een samenwerking kan bevorderen. Zijn karaktereigenschappen zijn te omschrijven als analytisch, resultaatgericht, daadkrachtig, betrouwbaar, accuraat, communicatief, creatief, professioneel, mensgericht, coachend en inspirerend. Hij is per direct voor 32 uur beschikbaar in Flevoland, Overijssel, Friesland en Drenthe

39 jaar, Executive Master Accountancy diploma en is Registeraccountant. Hij is per direct beschikbaar als zelfstandig registeraccountant (RA) voor interim opdrachten. Hij heeft als eindverantwoordelijk extern accountant ruime ervaring met diverse controle-opdrachten, waaronder jaarrekeningcontroles en groepscontroles, controle op het gebied van interne beheersing en overige assurance-opdrachten. Daarnaast heeft hij kennis en ervaring met de inrichting van de IT op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau ten aanzien van een betrouwbare en continue gegevensverwerking. Hij is per direct voor 40 uur beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

48 jaar, HEAO BE en HOFAM diploma. In zijn functie als controller vindt hij het een uitdaging om, waar mogelijk, vernieuwend te zijn. Dit zowel binnen zijn eigen afdeling als voor de gehele organisatie. Het leveren van kwalitatief hoogstaande service, vanuit een hands-on mentaliteit, is zijn drive, evenals goede samenwerking met collega's. In de afgelopen jaren heeft hij brede ervaring opgedaan op het gebied van financiën en controlling. Vanuit een helikopterview denkt hij in processen en kijkt waar deze verbeterd en geoptimaliseerd kunnen worden, met een positief kritische houding. Het omzetten van plannen in doeltreffende actie met de bereidheid te doen wat daartoe gedaan moet worden, vanuit een systematische aanpak, is één van zijn kwaliteiten. .Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand