Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


47 jaar, HBO BE en Post HBO-Controlling diploma. Hij heeft veel ervaring in de transportsector als Controller. Hij geeft leiding aan de financiële administratie, hij verzorgt de financiële maandelijkse rapportage, het opstellen en bewaken van de begroting, het samenstellen van de diverse jaarrekeningen inclusief consolidaties. De afgelopen jaren heeft hij diverse overnames begeleid en in de administratie verwerkt. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe en Overijssel. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

49 jaar, HAVO, MEAO en PDL diploma. Door haar werk bij accountantskantoren als Salarisadministrateur heeft zij ervaring met veel CAO's. Verder heeft zij veel contacten met clienten, pensioenfondsen, belastingdienst en UWV. In haar laatste baan heeft zij zich beziggehouden met het verwerken van personeelsmutaties, arbeidsovereenkomsten, in- door uitstroom van medewerkers, aanspreekpunt medewerkers. Het opzetten van digitale personeelsdossiers. Ziekteverzuim. Zij is voor maximaal 24 uur per week beschikbaar in Friesland en Flevoland.

28 jaar, Post Bachelor Managerial Controlling diploma en bezig met MsC Controlling. In haar huidige functie geeft zij leiding aan de financiële afdeling. Hierbij is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken voor tien BV’s, maandafsluitingen en het ontwerpen en opstellen van (nieuwe) rapportages en analyses. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de communicatie van cijfers en rapportages met de verschillende directieleden. Zij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij is beschikbaar in Friesland, Flevoland en Drenthe.

59 jaar, SPD 1. Hij is een allround Administrateur  die leiding heeft gegeven aan 5 medewerkers en  o.a verantwoordelijk is voor de salarisverwerking, het doen van aangiftes BTW en de voorbereiding van de financiele rapportages. Hij is per direct beschikbaar in Drenthe, Groningen en Friesland.

47 jaar, HEAO BE diploma. Hij heeft ervaring in de branches transport, productie en handel. Hij geeft nu leiding aan 10 financiële medewerkers, hij is eindverantwoordelijk, vaststellen en bewaken financiële kaders, resultaatbewaking dochterondernemingen in binnen- en buitenland ter plaatse, eindverantwoordelijk en opstellen budgetten en budgetteringsproces, maand- en kwartaalrapportage + analyse resultaten, eindverantwoordelijk IT – risicobewaking, verzorgen financiële rapportages en managementinformatie, bewaken en prognose cashflow, eindverantwoordelijk HRM beleid en aansturing personeel. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland en hij heeft een opzegtermijn van 1 maand.

43 jaar, HEAO Accountancy en ook ingeschreven in Accountantsregister. Zij is een doorzetter, ambitieus, nauwkeurig, humoristisch, stressbestendig zijn de voornaamste  goede eigenschappen van haar. Zij heeft jarenlange werkervaring in de accountancy. De laatste jaren heeft zij een aantal projecten gedaan op controlling en interim Accountancy opdrachten. Zij is voor max. 4 dagen per week beschikbaar.

45 jaar, diploma Agrarische bedrijfskunde Financieel economisch Management. Hij is een stevige financial met jarenlange ervaring binnen verschillende finance gebieden. Hij heeft veel ervaring met ERP-pakketten zoals Exact, SAP en Microsoft Dynamics en de verschillende rapportage tools die daar bij horen. Hij is zeer allround en kenmerkt zich als nuchter, hands on, analytisch sterk en “what you see is what you get”.  Hij gedijt het best in een organisatie waar de lijnen kort zijn en hij het gevoel heeft dat hij een toegevoegde waarde kan zijn. Dit blijkt al bijvoorbeeld uit zijn schoolkeuze waar hij in plaats van de grote HEAO, gekozen heeft voor de kleinere Financieel Economisch Management opleiding op de toenmalige AHOF. Vandaar ook zijn keuze om in het MKB te willen werken. Hij is per 1 maart fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

41 jaar, WO Bedrijfseconomie diploma. Eindverantwoordelijk voor het gehele proces m.b.t. de on-en offshore urenadministratie NL & UK, juiste registratie, autorisatie, verwerking & financiële afhandeling in de boekhouding en facturatie. Aansturing team NL & UK (7 FTE), procesbewaking en – optimalisatie, rapportage en verantwoording naar MT, budgettering en forecast m.b.t. tarieven en volumes/activiteiten, audits uitvoeren bij onderaannemers en bijdragen aan de jaarrekening leveren. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen en Drenthe

34 jaar, MSc Accountancy & Controlling en Exexcutive Master Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren als Senior Relatiemanager gewerkt bij een accountantskantoor en het laatste jaar een project gedaan ivm certificering NEN7510 in combinatie met compliance met de AVG. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

55 jaar, HEAO propedeuse gehaald en SPD1 diploma.Hij is goed in staat beslissingen te nemen binnen zijn verantwoordelijkheid, heeft zicht op de verantwoordelijkheden van anderen en maakt hiervan gebruik om onderwerpen op de agenda te krijgen. Hij bezit teamgeest en kan anderen ook meetrekken in zijn enthousiasme. Hij staat open voor veranderingen en is flexibel. Hij heeft ervaring binnen een productieomgeving en zijn Engels en Duits is uitstekend in woord en geschrift. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, drenthe en kop van Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.