Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


29 jaar, HBO BE diploma en bezig met Open Universiteit Premaster bedrijfskunde. Hij is nu Business Controller voor 4 werkmaatschappijen waar hij verantwoordelijk is voor opstellen jaarcijfers, verzorging van managementinformatie en cashflow prognoses, maandomzet en marge en de kwartaalrapportage. Verder is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

45 jaar, HEAO BE en Financial Controller diploma. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring als Controller/Hfd Administratie.  Zijn werkzaamheden bestaan uit: Verantwoordelijk voor crediteurenadministratie, grootboek, debiteurenbeheer en salarisadministratie, samenstellen managementinformatie, optimaliseren processen en coachen medewerkers, samenstellen geconsolideerde jaarrekeningen en onderhouden contacten met accountant, verzekeringsportefeuille en BHV. Hij is op korte termijn fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe

36 jaar, PDB diploma en MBA januari 2019 examen. Hij heeft meer dan 11 jaar ervaring met alle facetten van de financiële administratie, zoals crediteurenadministratie (hij heeft inkoop gedigitaliseerd), opstellen van tussentijdse cijfers en jaarcijfers. Verder heeft hij ondersteuning gegeven voor het opstellen van de begroting.

Hij is een bevlogen Finance professional. Zijn plezier haalt hij uit samenwerken, gezamenlijk doelen stellen en vooral deze doelen waarmaken. Hij heeft een goede helicopterview, maar duikt ook graag voor diepere analyse in de financiële details. Het is voor hem vanzelfsprekend om te werken op een gestructureerde en analytische manier, waarbij hij gewend is te denken in processen. Daarnaast houdt hij ervan om eigen initiatief te tonen en vindt hij het leuk om kennis over te dragen aan collega’s. Hij heeft ervaring met leiding geven aan 8 medewerkers. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

46 jaar, WO Bedrijfseconomie en Leergang Introductie Public Control diploma. Hij heeft ruime ervaring met het zorgen van tijdig aangeleverd krijgen van financiële stukken die voor zijn werk van belang waren.  Daarnaast heeft  hij, zonder gebruik te maken van hiërarchie, ruime ervaring om in overleg knelpunten aan te pakken. Hij vindt het fijn om met wederzijds respect elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden en afspraken. Om vervolgens met behoud van een goede relatie gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Hij doet dit met enthousiasme, humor en een goed luisterend oor. Hij is per direct fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

52 jaar, Nivra 1e fase en Bestuurlijke informatievoorziening / Administratieve Organisatie (UvA). Hij werkt vanuit een van nature onafhankelijke positie, totaaloverzicht en vakbekwaamheid, en is een stabiele factor in situaties van onzekerheid en verandering. Daarmee is hij altijd ondersteunend aan de organisatie en uitsluitend bepalend als de situatie dat vereist. Doordat hij in staat is boven de materie te staan, bezit hij een grote mate van creativiteit om oplossingen te bedenken en deze vanuit inhoud te 'verkopen'. Om een doel te bereiken overtuigt hij mensen op basis van visie en argumenten. Binnen de kaders van een opdracht, de visie en vakinhoudelijke randvoorwaarden gaat hij ervan uit dat er altijd meerdere 'wegen naar Rome' mogelijk zijn. Hij is iemand die prestaties wil leveren. Hoe groter de uitdaging van de opdracht hoe gemotiveerder hij wordt het doel te bereiken. Hij is per direct fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

44 jaar, MSc Bedrijfseconomie diploma. Hij is een ondernemende, initiatiefrijke en oplossingsgerichte Senior Manager. Hij toont leiderschap en is goed in staat om op overtuigende wijze verschillende disciplines en niveaus binnen organisaties te motiveren, in beweging te brengen en te laten samenwerken. Tevens beschikt hij over een goed analytisch vermogen en kan zowel op strategisch niveau opereren als een heldere vertaalslag hiervan maken naar de organisatie door zaken inzichtelijk te maken, structuur te bieden en benodigde werkzaamheden te definiëren en te laten uitvoeren. Verder verricht hij zijn werkzaamheden op nauwkeurige en zorgvuldige wijze en heeft daar waar nodig oog voor detail. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden

57 jaar, SPD diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als (project) Controller ervaring binnen vele bedrijven in het bedrijfsleven, zoals metaalsector, installatie- en bouwsector. Bij de meeste organisaties heeft hij grote efficiency slagen kunnen maken door zaken te automatiseren of te digitaliseren. Hij is per november fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

48 jaar, HEAO BE diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als projectadministrateur/Controller. Het is zijn passie. Hij heeft vele jaren ervaring met alle financiële aspecten van de projectadministratie, hij vindt het het leukste onderdeel van de financiële administratie. Van gesprekken met projectleiders tot het financieel strak administreren en analyseren van alle projecten. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van Excel. Projecten geven hem energie. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Flevoland en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

32 jaar, MBO BA diploma en HBO Accountancy geen diploma. Door haar directe en open manier van communiceren is zij de verbindende factor tussen haar team en de rest van de organisatie. Haar sterke punt is overzicht over het gehele proces houden, waarbij zij hoofd en bijzaken uitstekend kan scheiden. Weten wat zij moet doen, en vooral ook, wat zij moet laten. Doordat zij verder kijkt dan haar eigen afdeling is zij continue alert op verbetermogelijkheden voor alle schakels binnen een proces. De tijdsdruk die onder andere bij het jaarrekeningtraject en begrotingsproces vanzelfsprekend is, zorgt er juist voor dat zij het beste uit haarzelf haalt en het geeft haar een kick wanneer het gehele traject tot een goed einde is gebracht. De energie die zij hier uit haalt,  brengt zij graag mee naar uw organisatie. Zij is voor 24- 32 uur beschikbaar in Drenthe, Groningen en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.

58 jaar, HOFAM diploma en Post HBO Controlleropleiding diploma. Hij is een fitte, energieke, nuchtere Fries, met veel ervaring op bijna alle terreinen van het financiele vak. Hij is analytisch sterk, toegankelijk en houd van humor, beetje wars van gezag op basis van positie , maar veel respect voor gezag op basis van kennis, authenticiteit en ervaring. Hij geeft veel ruimte aan mensen die aan hem rapporteren met als doel ze beter te maken. Hij is niet de juiste persoon om “op de winkel te passen”, maar zoekt naar afwisseling en hectiek. hij zoekt nu interim-opdrachten als eindverantwoordelijke. Hij is per direct beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.

60 jaar, PDL certificaat en Middle management diploma. Zij is een kei in salarisverwerking met het pakket Beaufort-Gemal en Youforce. Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring met de CAO gezondheidszorg. Zij zoekt een functie als Salarisadministrateur in Drenthe en Groningen en is beschikbaar voor 24 uur per week

60 jaar, SPDI en II diploma. Hij beschikt over zeer grote expertise van projectmatige organisaties. Hij is een no nonsens teamplayer met goede leidinggevende capaciteiten. Hij heeft een sterke focus op efficiency verbeteringen en A.O. inrichting naar bruikbare management/bedrijfsinformatie. Hij is gewend zich snel aan te passen, verbeteringsprocessen te initiëren en te implementeren. Hij is per direct parttime en fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland.

49 jaar, Technische bedrijfskunde diploma. Hij is een resultaatgerichte ondernemende Finance Director met ervaring in internationale technische maakindustrie. Graag gaat hij de uitdaging aan om verbetering te initiëren en deze gezamenlijk tot een succes te maken binnen gestelde deadlines. Integriteit heeft hij daarbij hoog in het vaandel staan. Verder is hij positief ingesteld, werkt gestructureerd en is uiterst accuraat en heeft oog voor hoge kwaliteit van zijn werk. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Overijssel, Friesland, Drenthe en Flevoland.

34 jaar, MSc Accountancy & Controlling en Exexcutive Master Accountancy diploma. Hij heeft een groot aantal jaren als Senior Relatiemanager gewerkt bij een accountantskantoor en het laatste jaar een project gedaan ivm certificering NEN7510 in combinatie met compliance met de AVG. Hij is per direct voor 2 dagen per week beschikbaar in Friesland, Groningen en Drenthe.