Kandidaten in Finance

Beschikbare kandidaten en soorten functies waar wij kandidaten voor hebben in Finance

Om u een beeld te geven van de functies waarin wij bemiddelen treft u onderstaand een overzicht van beschikbare kandidaten. Zit uw kandidaat hier niet tussen of heeft u andere functie-eisen, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren maatwerk en hebben nog meer kandidaten tot onze beschikking.


46 jaar, HEAO BE, aantal Post HBO opleidingen en Master Business Control, Master in Controlling. Als ervaren manager / businesscontroller vindt hij het belangrijk om bij veranderende klantwensen met elkaar de schouders eronder te zetten om de gestelde doelen te behalen. Hij doet dit door met zelfvertrouwen verbindingen te leggen met medewerkers. Door het beste uit elkaar te halen en gebruik te maken van elkaars kwaliteiten kom je verder en bereik je je doelen. Dit geeft veel energie. Hij heeft brede kennis en ervaring opgedaan als manager en als sparring partner van het management op het gebied van controlling, proces- en risicomanagement, verandermanagement en financieel management. Hij is per juli fulltime beschikbaar in de 3 noordelijke provincies.

59 jaar, SPD-I diploma. Hij heeft ervaring met het aansturen van een afdeling Financiële Administratie, waar de medewerkers op meerdere vestigingen zaten. Zijn hoofdtaak waren: zorgdragen dat de administraties tijdig en volledig zijn, het verzorgen van de vaste activa administratie, controle balansgegevens, het doen van aangiften BTW en het voorbereiden van financiële rapportages. Verder was hij eindverantwoordelijk voor de salarisadministratie en controle op pensioengegevens.  Hij wil zowel als Administrateur of hoofd Administratie aan de slag en is per direct beschikbaar in Groningen, Drenthe en Friesland

41-jaar, Registeraccountant aangevuld met een postdoctorale Management Consultancy opleiding en met internationale ervaring. Hij wordt in zijn werk gewaardeerd om zijn positief kritische en constructieve instelling, eerlijkheid en oplossingsgerichtheid. Hij ervaring in leiding geven aan de afdelingen Financiën, Business Control en HRM (8 fte). Hij was verantwoordelijk voor de planning & control cyclus, de administratieve organisatie/interne beheersing en coördinatie van de jaarrekeningcontrole, het verzorgen van perioderapportages, analyses en het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen ten behoeve van management, directie en aandeelhouder, periodieke vergaderingen met MT en aandeelhouder. Verder heeft hij ervaring met het opstellen van financieringsaanvragen ten behoeve van de huisbankier. Hij is per direct fulltime beschikbaar in de 4 noordelijke provincies.

50 jaar, SPD diploma en een aantal modules OU. Hij is een ervaren Controller met vaardigheden als Management rapportages opstellen, analyse en consolidatie, (management) rapportages en budgetteren. Daarnaast heeft hij ervaring met implementatie ERP-systeem. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel

46 jaar, HEAO BE en Business Proces Management diploma.Hij is een energieke, gedreven finance professional met veel ervaring van operationeel tot strategisch niveau. Hij is een “hands on” professional en beschikt over een grote dosis doorzettingsvermogen en inzet. Hij wil altijd het beste uit het team en zichzelf halen en stelt zich altijd toegankelijk op, maar, daar waar nodig, durft hij ook beslissingen te nemen. Hij is omgevingsbewust en heeft een goed gevoel voor politieke en sociale verhoudingen. Hij heeft de nodige leidinggevende ervaring opgedaan en werkt graag in teams. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe.

42 jaar, HEAO BE en RUG, Bedrijfseconomie, variant Management en Organisation diploma.In zijn laatste functie waren zijn taken: leiding geven aan MT, strategie ontwikkeling, operationele dagelijkse leiding (Inkoop, Logistiek, Productie, Verkoop, Lab, R&D, Finance), verbeteren afdeling financiële administratie, verbeteren maandafsluiting proces (van >14 dagen naar 4 dagen), bank/investeerders communicatie, ontwikkelen van rapportages en analyses, KPI ontwikkeling, verbeteren kostprijs methodiek, ontwikkelen van budgettering en forecasting proces en ontwikkelen cashflow rapportage. Hij is per direct beschikbaar in heel Noord Nederland

58 jaar, HEAO BE diploma. De combinatie van 10 jaar ervaring als Business Controller en 11 jaar in dienst van een groot internationaal bedrijf, heeft hem een goede basis gegeven voor het leveren van solide resultaten als Teamleider van een internationaal joint venture met als hoofdtaken: facturering, budgettering, reporting, cash calls, en credit control. Daarnaast het uitvoeren en begeleiden van inkomende en uitgaande Audits, Support geven en begeleiden van IT-projecten en veranderings processen, ontwikkeling van een cost engineering governance structuur, performance reporting en Business Plan coördinatie.. hij is per direct fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe, friesland en de kop van overijssel.

51 jaar,HEAO BE en AA Consulent diploma. Meer dan 12 jaar ervaring als Controller/Finance manager in de zakelijke dienstverlening. Heeft ervaring met implementaties van meerdere softwarepakketten. Heeft leiding gegeven aan ongeveer 6 medewerkers. Is per direct fulltime beschikbaar in Groningen en Drenthe.

Hij is een bevlogen Finance professional. Zijn plezier haalt hij uit samenwerken, gezamenlijk doelen stellen en vooral deze doelen waarmaken. Hij heeft een goede helicopterview, maar duikt ook graag voor diepere analyse in de financiële details. Het is voor hem vanzelfsprekend om te werken op een gestructureerde en analytische manier, waarbij hij gewend is te denken in processen. Daarnaast houdt hij ervan om eigen initiatief te tonen en vindt hij het leuk om kennis over te dragen aan collega’s. Hij heeft ervaring met leiding geven aan 8 medewerkers. Hij is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

52 jaar, Nivra 1e fase en Bestuurlijke informatievoorziening / Administratieve Organisatie (UvA). Hij werkt vanuit een van nature onafhankelijke positie, totaaloverzicht en vakbekwaamheid, en is een stabiele factor in situaties van onzekerheid en verandering. Daarmee is hij altijd ondersteunend aan de organisatie en uitsluitend bepalend als de situatie dat vereist. Doordat hij in staat is boven de materie te staan, bezit hij een grote mate van creativiteit om oplossingen te bedenken en deze vanuit inhoud te 'verkopen'. Om een doel te bereiken overtuigt hij mensen op basis van visie en argumenten. Binnen de kaders van een opdracht, de visie en vakinhoudelijke randvoorwaarden gaat hij ervan uit dat er altijd meerdere 'wegen naar Rome' mogelijk zijn. Hij is iemand die prestaties wil leveren. Hoe groter de uitdaging van de opdracht hoe gemotiveerder hij wordt het doel te bereiken. Hij is per direct fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

46 jaar, WO Bedrijfseconomie en Leergang Introductie Public Control diploma. Hij heeft ruime ervaring met het zorgen van tijdig aangeleverd krijgen van financiële stukken die voor zijn werk van belang waren.  Daarnaast heeft  hij, zonder gebruik te maken van hiërarchie, ruime ervaring om in overleg knelpunten aan te pakken. Hij vindt het fijn om met wederzijds respect elkaar aan te spreken op verantwoordelijkheden en afspraken. Om vervolgens met behoud van een goede relatie gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Hij doet dit met enthousiasme, humor en een goed luisterend oor. Hij is per direct fulltime beschikbaar in heel Noord Nederland.

29 jaar, HBO BE diploma en bezig met Open Universiteit Premaster bedrijfskunde. Hij is nu Business Controller voor 4 werkmaatschappijen waar hij verantwoordelijk is voor opstellen jaarcijfers, verzorging van managementinformatie en cashflow prognoses, maandomzet en marge en de kwartaalrapportage. Verder is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de werkprocessen. Hij is fulltime beschikbaar in Groningen, Drenthe en Overijssel en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

42 jaar, HEAO Acc diploma. Zijn expertise ligt op het gebied van Financiën en aanvullend daarop het testen van financiële  programma’s. Daarbinnen heeft hij ook de nodige affiniteit met ICT.  Cijfermatig en analytisch is hij sterk met oog voor een pragmatische oplossing. Essentieel vindt hij om binnen zijn werk het verhaal achter de cijfers te weten alvorens daarover te communiceren/rapporteren. Hij draagt graag zijn eigen verantwoordelijkheid binnen een breed takenpakket. Hij is per direct fulltime beschikbaar in Friesland, Drenthe en Flevoland.

48 jaar, HEAO BE diploma. Hij heeft vele jaren ervaring als projectadministrateur/Controller. Het is zijn passie. Hij heeft vele jaren ervaring met alle financiële aspecten van de projectadministratie, hij vindt het het leukste onderdeel van de financiële administratie. Van gesprekken met projectleiders tot het financieel strak administreren en analyseren van alle projecten. Daarnaast heeft hij uitgebreide kennis van Excel. Projecten geven hem energie. Hij is fulltime beschikbaar in Friesland, Groningen en Flevoland en heeft een opzegtermijn van 1 maand.

60 jaar, PDL certificaat en Middle management diploma. Zij is een kei in salarisverwerking met het pakket Beaufort-Gemal en Youforce. Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring met de CAO gezondheidszorg. Zij zoekt een functie als Salarisadministrateur in Drenthe en Groningen en is beschikbaar voor 24 uur per week